×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-22
Latvijas vieglatlētikas ziemas čempionu godā Sporta skolas vieglatlēti

Divas dienas Kuldīgas vieglatlētikas  manēžā risinājās  Latvijas ziemas čempionāts vieglatlētikā U 18 un U 20 vecuma grupās. Čempionātā ļoti veiksmīgi startēja Siguldas sporta skolas vieglatlēti, izcīnot divas zelta un divas sudraba medaļas.

Sīvā cīņā ar spēcīgiem konkurentiem U 18 grupā čempiona godā 600 m distancē Pauls Daugulis ar rezultātu 1.25.37, kas ir sezonas labākais sniegums Latvijā šajā distancē, kā arī izpildīts I sporta klases normatīvs. 1000 m distancē Pauls izcīnīja sudraba medaļu, uzrādot personisko rezultātu 2.41.38. Treneres Guntas Blūmiņas audzēkne Magda Cigle U 18 vecuma grupā sasniedza otro rezultātu 2000 m distancē, Siguldas vieglatlētu komandai vēl viena sudraba medaļa.

U 20 vecuma grupā junioriem augstvērtīgus rezultātus sasniedza Edgars Daugulis, pirmajā dienā 600 m distancē sasniedzot meistarkandidāta rezultātu 1.22.02, kas deva 4.vietu kopvērtējumā, otrajā  čempiona tituls un zelta medaļa 1000 m distancē, pārliecinošs skrējiens un rezultāts 2.33.51, kas arī ir sezonas labākais sniegums Latvijā U 20 grupā.

Kaut gan vieglatlētika ir individuāls sporta veids, šajās sacensībās Siguldas Sporta skolas vieglatlēti izcēlās kā ļoti saliedēta komanda, uzmundrinot un jūtot līdzi savējiem, par ko mūs uzteica Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis.  Liels lepnums par audzēkņu augstajiem sasniegumiem!

Nedēļas nogalē Edgars Daugulis, Latvijas U 20 izlases sastāvā, piedalīsies sešu valstu mačsacīkstē vieglatlētikā Baltkrievijā. Lai izdodas starts 1500 m distancē!

 

Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi