×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-22
Siguldas jauniešiem veiksmīgs starts svaru stieņa spiešanā guļus

Noslēdzies  3.Latvijas Kausa posms svaru stieņa spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu, kas notika 20.februārī Inčukalnā.

Starp jauniešiem siguldietim Eduardam Ričardam Šķesterim 1.vieta svaru kategorijā līdz 66 kilogramiem. Eduards uzstādīja savu personīgo rekordu 59 kilogramus smagu svaru stieni pacēla 16 reizes. 

Leonardam Zaltānam  2.vieta svaru kategorijā līdz 83 kilogramiem, 67 kilogramus smago svara stieni paceļot 16 reizes.

Veiksmīgs starts un 3.vieta arī Bruno Lorencam, kas, paceļot vienādu reižu skaitu ar sportistu no Valmieras, tomēr ierindojās augstākā vietā jo tā nosaka sacensību nolikums. Absolūtajā vērtējumā Leonardam Zaltānam  2.vieta un Eduardam Ričardam Šķesterim 3.vieta.  

Junioru vecuma grupā līdz 23 gadiem, Siguldas sporta kluba „Panatta Fitness” sportists Emīls Ločmelis kļuva par trešo izturīgāko jaunieti savā svara kategorijā, svaru stieni paceļot 21 reizes. Jāpiebilst ka Emīls ir trešais spēcīgākais Latvijā starp junioriem gan spiešanā guļus uz maksimālo svaru, gan spēka trīscīņā.  

Vēl spēka izturības pārbaudē sacensībās piedalījās un Siguldas „Panatta Fitness” komandu  pārstāvēja Aivars Kalniņš, senioru konkurencē izcīnot 3. vietu.

 

Informāciju sagatavoja:
treneris Agris Lelis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi