×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-24
Ceturtdien notiks treniņslēpojums „Siguldas ziemas apļi 2016”

Ceturtdien, 25.februārī, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā (Puķu ielā 4) notiks ceturtais treniņslēpojums „Siguldas ziemas apļi 2016”.

Dalībnieku reģistrācija un kontroles čipu izsniegšana Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisināsies jau no plkst.17.00. Treniņslēpojumos tiek dots brīvais starts no plkst.17.30 līdz 19.00, lai ikviens dalībnieks var sākt distanci sev ērtā laikā.

Treniņslēpojumos bērniem līdz sešu gadu vecumam laika limits ir 10 minūtes, bērniem līdz astoņu gadu vecumam – 15 minūtes, jauniešiem līdz 14 gadu vecumam – 30 minūtes, bet pieaugušie var sevi izaicināt, veicot iespējami lielāku distanci stundas laikā. Sacensību organizatori fiksēs dalībnieku veikto apļu skaitu, un sacensību noslēgumā tiks vērtēts četros labākajos posmos veiktais apļu skaits. Dalībnieki, kuri katrā vecuma grupā būs veikuši lielāko apļu skaitu un ieņems godalgotas vietas, saņems balvas.

Iepriekšēja pieteikšanās treniņslēpojumiem norisinās mājaslapā www.ba2.lv, aizpildot dalībnieka anketu. Dalībnieki varēs pieteikties arī sacensību vietā pirms slēpojuma.

Nākamais un noslēdzošais treniņsēpojums norisināsies 10.martā.

Slēpošanas seriālu „Siguldas ziemas apļi 2016” organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centru.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi