×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-29
PAPILDINĀTS: Norisinās asfalta bedrīšu remontdarbi ar auksto asfaltu

Ir noslēdzies iepirkums par asfalta seguma bedrīšu remontu ar auksto asfaltu pēc nepilna laika tehnoloģijas ziemas apstākļos, un no pirmdienas, 29.februāra, Siguldā tiek uzsākti asfalta bedrīšu remontdarbi. Remontdarbi izlases kārtībā tiks veikti, sākot ar maģistrālajām ielām.

Asfalta bedrīšu remontdarbi vispirms izlases kārtībā tiks veikti maģistrālajās ielās prioritārā secībā, pēc maģistrālo ielu sakārtošanas remontdarbi tiks uzsākti sabiedriskā transporta maršrutos, kā arī ielās gar skolām, bērnudārziem, poliklīniku un slimnīcu. Remontdarbi tiks veikti šādā kārtībā: Pulkveža Brieža ielā, Nītaures ielā, Dārza ielā, K.Barona ielā, Līvkalna ielā, Skolas ielā, Kornvalda ielā, Parka ielā, Blaumaņa ielā, Jūdažu ielā, Augļu ielā, Mazā Gāles ielā, Ventas ielā, Kalna ielā, Šveices ielā, Lakstīgala ielā, Ziedu ielā, Lāčplēša ielā, L.Paegles ielā, Atbrīvotāju ielā, Miera ielā, Zinātnes ielas posmā.

Remontdarbus saskaņā ar iepirkuma procedūras rezultātiem veiks SIA „Strauteks”. Asfalta bedrīšu remontdarbiem ar aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju pēc nepilna cikla tehnoloģijas tiks izlietoti vairāk nekā 13 582 eiro.

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, remontdarbi tiks turpināti arī citviet Siguldas novadā, kā arī tiks uzsākta grantēto ielu un ceļu sakārtošana.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi