×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2008-09-23
Siguldas pagasta kultūras namā atklās Jāņa Purcena gleznu izstādi
No 26.septembra Siguldas pagasta kultūras  namā būs apskatāma novadnieka, Siguldas pagasta iedzīvotāja Jāņa Purcena gleznu izstāde „Gribās mājās”. Līdz šim mākslinieks ir piedalījies 13 grupu izstādēs un šī būs viņa ceturtā personālsizstāde.

Jānis Purcens šogad aizstāvējis diplomdarbu un ieguvis Humanitāro zinātņu maģistra mākslās akadēmisko grādu. Impulsus radošo dotību attīstībai kopš 2000. gada Jānis Purcens meklē saistībā ar Romas katoļu ticību. 

Izstāžu kuratore Inga Bunkše raksturojot mākslinieka gleznas saka: „Darbos mākslinieks meklē sevi, savu pasaules izjūtu, meklējumus, uzskatot, ka mākslinieka roku veiklība, zināšanas, redze vai personīgie pārdzīvojumi ir tikai līdzeklis augstāku sajūtu izteikšanai. "Mēs esam vads un Dievs ir strāva. … Gleznas apliecina savdabīga un domājoša mākslinieka abstrakcionista talantu, kura dzīves skatījumā jaušama patstāvība”.

Izstāde Siguldas pagasta kultūras namā būs atvērta līdz 18.oktobrim katru darba dienu no plkst. 10.00 – 19.00, bet sestdienās no plkst.10.00 – 14.00.
 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi