×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-01
PAPILDINĀTS: Aktuālā informācija par pirmklasnieku uzņemšanu Siguldas pilsētas skolās

Siguldas novada skolās 1.martā sākusies dokumentu pieņemšana bērnu uzņemšanai 1.klasē 2016./2017. mācību gadam. Siguldas novada pašvaldība informē, ka 4.martā uz plkst.10.00 no 230 uzņemamajiem pirmklasniekiem uzņemti 223 skolēni.

Vēl vienu pirmklasnieku iespējams reģistrēt Laurenču sākumskolā un sešus topošos pirmklasniekus var uzņemt Siguldas 1.pamatskola. Reģistrācija Siguldas pilsētas vidusskolā noslēdzās 1.martā ap plkst.11.30. Allažu un Mores pamatskolās skolēnu uzņemšana turpinās.

Lai arī vecāki pie izglītības iestādēm veidoja rindas, izglītības iestāžu darbinieki reģistrāciju veica operatīvi un visās trīs Siguldas pilsētas skolās topošos pirmklasniekus lielākajā daļā skolu bez rindas varēja pieteikt jau pirms plkst.10.00.

Siguldas novada pašvaldības izglītības jomas speciālisti izskatīs iespēju turpmāk uzlabot skolēnu pieteikšanu 1.klasē, izvērtējot iespēju pieteikšanos organizēt gan elektroniski, gan klātienē, un saprot, ka divējādās pieteikšanās gadījumā būs vēl sarežģītāk nodrošināt visiem vienlīdzīgas iespējas pieteikties mācībām 1.klasē. Pieteikumu iesniegšanai pašvaldībā un pašvaldībās iestādēs jābūt vienlīdz pieejamai visiem interesentiem – ieviešot pieteikšanos tikai elektroniski, daļai pretendentu – personām bez e-paraksta vai ar ierobežotu interneta pieeju – varētu tikt liegta iespēja pieteikties, līdz ar to izslēgt vecāku dzīvās rindas veidošanos pie izglītības iestādēm nav iespējams. Tajā pašā laikā izglītības iestāžu pārstāvji norāda – tas, ka vecāki rindas veido nakts laikā, ir vecāku iniciatīva – brīvas vietas bez rindas 1.klasēs bija pieejamas arī šorīt, vairākas stundas pēc reģistrācijas sākuma. Pašvaldība sadarbībā ar vecākiem, skolu padomēm un sabiedrību turpinās meklēt labāko risinājumu skolēnu pieteikšanai 1.klasēs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


gnpsigulda
- 2016-03-02 09:01

Un cik bērni jau pieteikti Allažu skolā?!

Atbilde: gnpsigulda
Administrācija
- 2016-03-02 09:24

Labdien, gnpsigulda!

Šobrīd Allažu pamatskolā pirmā klase vēl nav nokomplektēta – brīvu vietu vēl ir daudz.
Skola informē, ka topošo pirmklasnieku vecākiem 9.martā tiks organizēta atvērto durvju diena. Plašāka informācija tiks publicēta interneta vietnē www.sigulda.lv.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: gnpsigulda
Administrācija
- 2016-03-02 15:03

Labdien, gnpsigulda!

Informācija par Allažu pamatskolas Atvērto durvju dienu 9.martā pieejama vietnē:
http://www.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/11921/

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi