×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-02
Sarunu ciklā „Mana laimes formula” aicina uz tikšanos ar Diānu Zandi

Katra mēneša otrajā ceturtdienas vakarā, plkst. 19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā, aicināti klausītāji, kam interesē tikšanās ar interesantiem cilvēkiem, lai uzzinātu kāda ir viņu Laimes formula un iegūtu atziņas savai Laimes formulai. Trešajā tikšanās reizē 10. martā notiks tikšanās ar Diānu Zandi.

Kad ikdiena ierauj mūs savā straumē un tā kūleņu kūleņiem nes mūs cauri notikumu virpuļiem, agri vai vēlu pienāk brīdis, kad apņēmīgi sakām: "Stop! Kaut kas ir jāmaina." Bet ar ko sākt, lai katra diena būtu mūsu veiksmes stāsts? To tikšanās laikā būs iespēja jautāt psiholoģei un psihoterapeitei, atpazīstamai kā aktrisei, kura tēloja Lāsmiņas lomu no kinofilmas „Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, Diānai Zandei. D.Zande pastāstīs par to, kā samazināt ikdienas spriedzi, un kā rūpējoties par citiem, rūpēties arī pašiem par sevi. Tikšanās laikā būs iespēja izzināt, no kā rodas stress, kā paši to uzturam, tāpat noskaidrosim kā veselīgā veidā “nolaist tvaiku” un ieraudzīt savus resursus, lai justos labāk darbā, attiecībās, ģimenē.

Sarunas ciklā „Mana laimes formula” nevar dēvēt par lekcijām, tās ir sarunas par un ap visu, sarunas, kuras iespējams tieši Tevi spēs iedvesmot, sarunas, pēc kurām varbūt tieši Tu ieraudzīsi lietas citā kvalitātē, sarunas, kuras aizkustinās, liks padomāt un saprast, sarunas, kuras padarīs Tavu ceturtdienas vakaru par kripatu īpašāku. Tikšanos vakaru cikls „Mana laimes formula” ir lieliska iespēja neformalā gaisotnē iepazīties ar sevi pierādījušiem cilvēkiem un viņu veiksmes stāstiem, tā ir iespēja uzzināt to, ko mammas nestāstītu un internetā izlasīt nevarētu, tā ir iespēja iepazīt vakara viesus no pašas labākas- cilvēcīgās puses.

Aicināti visi, kas radošā, jaukā kompānijā vēlas pavadīt vienu vakaru, lai pasmeltos spēku un dzīvesprieku.

Ieejas maksa katrā tikšanās reizē – 2 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi