×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-02
Siguldas pagasta Kultūras namā sadziedāsies kori

Sestdien, 12.martā, plkst.18.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks koru sadziedāšanās koncerts pavasarīgās noskaņās „Par prieku Tev.. Par prieku sev..”.

Pavasari ieskandinās Siguldas pagasta jauktā kora „Sigulda” dalībnieki ar diriģenti Līgu Vasiļjevu un koncertmeistari Elīnu Gruzniņu un dziedošajiem draugu kolektīviem no Taurenes, Inčukalna, Rīgas un Siguldas. Koncertu pavasara noskaņās ieskandinās Inčukalna jauktais koris ”Mežābele” diriģents Vitalis Kikusts, Taurenes jauktais koris „Pie Gaujas” diriģente Solveiga Vītoliņa, VEF Kultūras pils jauktais koris „Senrīga” diriģentes Baiba Milzarāja un Aija Upeniece, Ogres kultūras centra jauktais koris "Grīva" diriģentes Maija Amoliņa un Evita Konuša. Koncerta vadītājs Gatis Smidrovskis.

Koncertā izdziedātā mūzika ikvienam klausītājam kaut uz īsu brīdi palīdzēs atbrīvoties no ikdienas rūpēm un vienlaicīgi uzlādēs ar spirgto pavasara pozitīvo enerģiju.

Ieejas maksa 1 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi