×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-02
Allažu pamatskolas Atvērto durvju diena topošo pirmklasnieku vecākiem

Allažu pamatskola 9.martā no plkst.8.20 līdz 12.30 aicina topošo pirmklasnieku vecākus un citus interesentus apmeklēt Atvērto durvju dienu, kurā būs iespēja apskatīt skolas telpas, apkārtni, ieskatīties mācību darba ikdienā, tikties ar topošajiem pedagogiem, iegūt plašāku informāciju par mācību procesu, kā arī saņemt atbildes uz saviem jautājumiem.

Nelielais skolēnu skaits klasēs ļauj pievērst uzmanību katram bērnam un justies kā vienai skolas saimei. Skolēni ar labiem panākumiem piedalās novada un starpnovadu olimpiādēs, sporta un kultūras pasākumos, bet skolas absolventi sekmīgi turpina iegūt vidējo izglītību gan Siguldas novada izglītības iestādēs, gan arodskolās.

Sporta stundas notiek modernā sporta kompleksā un sporta laukumā. Skola ir nodrošināta ar kvalitatīvu slēpošanas inventāru katram skolēnam, tādēļ ziemā fiziskās audzināšanas stundās skolēni slēpo pa profesionāli izveidotu trasi.

Skola piedāvā ārpusstundu nodarbības katram skolēnam atbilstoši viņa interesēm: darbojas sporta, tautisko deju, mūzikas un vizuālās mākslas pulciņi, bet jaunāko klašu skolēni fakultatīvi var apgūt arī sportu un krievu valodu.

Gadiem ejot, Allažu pamatskola ir izkopusi esošās un iedibinājusi jaunas, interesantas un stabilas tradīcijas – gadskārtu ieražu svētki, Tēlniecības diena, Vecmāmiņu pēcpusdiena, Vecāku sporta diena, Lāpu gājiens, valsts svētku koncerti, skolēnu koncerti un izstādes. Un tā ir tikai neliela daļa no skolas ikdienas.

Allažu pamatskola atrodas ērti pieejamā vietā, skolu ieskauj kopta zaļā teritorija, kuru patstāvīgi izdaiļo skolēnu un vecāku veidotas instalācijas. Skolai ir nodrošināta skolēnu autobusa satiksme ar Siguldu un Allažmuižu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi