×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-03
Aicina pieteikties vides objektu festivālam „Latvija šūpojas Siguldā”

Viena no Lieldienu svētku rituāla tradīcijām ir šūpošanās. Lai Lieldienas Siguldā būtu aizraujošas, Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvalde no 26. līdz 28.martam organizēs vides objektu festivālu „Latvija šūpojas Siguldā”.

Festivāla mērķis ir realizēt inovatīvas un oriģinālas vides mākslas pasākumu, kurā šūpoles tiek eksponētas kā vides objekts jaunos un neparastos vizuālos risinājumos, katras ar savu stāstu un vēstījumu. Šāds festivāls Latvijā norisināsies pirmo reizi un tā objekti – gan dekoratīvas, gan interaktīvas šūpoles, papildinās un izdaiļos Siguldas pilsētvidi, īpaši Svētku laukumā.

Piedalīties festivālā un pretendēt uz pašvaldības atbalstu iesniegtā vides objekta īstenošanai var juridiskas un fiziskas personas. Katrs pretendents drīkst iesniegt vairākus piedāvājumus. Pietiekumus, kuri sagatavoti atbilstoši festivāla nolikumam, jāiesniedz Siguldas novada Kultūras pārvaldē (Pils ielā 10, Siguldā) līdz 10.martam, iepriekš sazinoties ar projekta vadītāju Daci Plešu.

Festivāla nolikums pieejams šeit. Pieteikuma anketu iespējams lejuplādēt šeit.

Papildu informācija par vides objektu festivālu pieejama pie Siguldas novada Kultūras centra vadītājas p.i. Daces Plešas pa tālruni 29548365 vai e-pastu dace.plesa@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi