×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-03
Šonedēļ Siguldas novadā – Ziemas sporta, mākslas un mūzikas festivāls un sporta pasākumi

Piektdien, 4.martā:

Plkst.13.30 Ziemas festivāls. Improvizācijas teātra darbnīca Ievas Niedres vadībā Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.14.00 Gleznošanas studijas darbu izstādes „Starp sapņiem un īstenību” atklāšana nodarbību centrā „Namiņš”.

Plkst.14.30 Ziemas festivāls. Stepa dejas meistarklase ar stepa studiju „Soul Tap” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.15.00 Ziemas festivāls. Akvelīnas Līvmanes lekcija „Visuma ritmi” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.15.00 Ziemas festivāls. Brīvdabas radošā darbnīca „Sniega ritmi pavasarī” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.17.00 Ziemas festivāls. Koncerts „Stepā tikai meitenes, džezā tikai puiši” – grupa „Soul Tap” un džeza trio. Koncertā stepa dejas grupa „Soul Tap” un trīs talantīgi džeza mūziķi klausītājiem piedāvās Latvijā unikālu koncertprogrammu, kurā stepa dejas ritmi savīsies ar populāriem džeza mūzikas skaņdarbiem un kurā deja būs baudāma gan vizuāli, gan kā mūziku papildinošs perkusiju elements jeb ritma izteiksmes veids.

Plkst.19.00 Ziemas festivāls. „Siguldas novada Sporta laureāts 2015” apbalvošanas ceremonijā Siguldas novada Kultūras centrā tiks godināti novada labākie sportisti un sporta notikumi bērnu un jauniešu sportā, tautas sportā un augsto sasniegumu sportā.


Sestdien, 5.martā:

Plkst.8.00 FIS „Latvijas kauss 2016” kalnu slēpošanā, otrais posms Siguldas Pilsētas trasē.

Plkst.9.00 Latvijas Apvienotās badmintona līgas piektā kārta Siguldas 1.pamatskolā.

Plkst.10.00 Vidzemes reģiona veterānu līgas Ziemas čempionāts telpu futbolā, piektā kārta Allažu Sporta centrā.

Plkst.11.00 Ziemas festivāls. „Ledus trašu zvaigznes un karaļi” Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Pasākuma ietvaros notiks arī „Showel Race” superfināls lāpstu šļūkšanā un „Ice on Fire” Eiropas čempionāts slidošanā lejup pa Bobsleja un kamaniņu trasi.

Plkst.12.00 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas spēle U15 grupai Siguldas Sporta skolā. Siguldas Sporta skola – Ventspils.

Plkst.13.30 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas spēle U17 grupai Siguldas Sporta skolā. Siguldas Sporta skola – Juglas/A.Kraukļa VEF.

Plkst.15.00 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas spēle U14 grupai Siguldas Sporta skolā. Siguldas Sporta skola – Juglas/A.Kraukļa VEF.

Plkst.18.00 Ziemas festivāls. „Ledus trašu zvaigznes un karaļi” uzvarētāju apbalvošanas ceremonija dzelzceļa stacijas laukumā. Multimākslinieka Arta Dzērves video pasaka „Pavasara piedzimšana”. Video pasaka Pavasara piedzimšana” ir multimākslinieka Arta Dzērves un Latvijas uguņošanas dizaina līderu IFD” meistaru unikāls kopdarbs. Tas būs mapping tehnikā veidots animācijas stāsts ar vēl nebijušiem fasādes uguņošanas elementiem par ziemas un pavasara satikšanos, jo Siguldā šī tikšanās vienmēr ir īpaša.

Plkst.19.00 Latvijas maksibasketbola čempionāts Siguldas Sporta skolā. Sigulda – Zemgale.

Plkst.19.00 Jolantas Gulbes Paškevičas koncerts „The Sound of Sunshine” viesnīcā „Sigulda”. Koncertā muzicēs Jolanta Gulbe Paškeviča, Deniss Paškevičs (saksofons) un Āris Ozols (ģitāra). Programmā dažādu tautu dziesmas, gan brazīļu, portugāļu, gan āfrikāņu un arī latviešu.

Plkst.19.30 Ziemas festivāls. Grupas „bet bet” 25 gadu jubilejas turnejas atklāšanas koncerts Allažu pagasta Tautas namā.

Plkst.22.00 „Showel Race” After Party un Transleiteris klubā „Kaķis”.


Svētdien, 6.martā:

Plkst.9.30 Latvijas Apvienotās badmintona līgas piektā kārta Siguldas 1.pamatskolā.

Plkst.10.00
FIS „Latvijas kauss 2016” kalnu slēpošanā, otrais posms Siguldas Pilsētas trasē.

Plkst.10.00 Bērnu sportiskais rīts pirmsskolas vecuma bērniem Allažu Sporta centrā.

Plkst.13.00 Ziemas festivāls. „Mākslas brančs” dzelzceļa stacijas laukumā. Pasākumā ikviens interesents varēs vērot, kā top īpašais Ziemas festivāla slidkalniņš, kuru „Koka un metālmākslas izstrādājumu modelēšanas” nodaļas audzēkņi radīs dzelzceļa stacijas laukumā. Savukārt „Tekstilmākslas” nodaļas audzēkņi būs izgatavojuši mīkstus un krāsainus „S!” spilvenus, uz kuriem ikviens pasākuma apmeklētājs varēs laisties lejā pa slidkalniņu, iemēģinot oriģinālo festivāla trasi.

Plkst.18.15 Ziemas festivāls. Multimākslinieka Arta Dzērves video pasaka „Pavasara piedzimšana” dzelzceļa stacijas laukumā. Video pasaka Pavasara piedzimšana” ir multimākslinieka Arta Dzērves un Latvijas uguņošanas dizaina līderu IFD” meistaru unikāls kopdarbs. Tas būs mapping tehnikā veidots animācijas stāsts ar vēl nebijušiem fasādes uguņošanas elementiem par ziemas un pavasara satikšanos, jo Siguldā šī tikšanās vienmēr ir īpaša.

Plkst.19.00 Ziemas festivāls. Multimākslinieka Arta Dzērves video pasaka „Pavasara piedzimšana” dzelzceļa stacijas laukumā. Video pasaka Pavasara piedzimšana” ir multimākslinieka Arta Dzērves un Latvijas uguņošanas dizaina līderu IFD” meistaru unikāls kopdarbs. Tas būs mapping tehnikā veidots animācijas stāsts ar vēl nebijušiem fasādes uguņošanas elementiem par ziemas un pavasara satikšanos, jo Siguldā šī tikšanās vienmēr ir īpaša.

Plkst.19.30 Ziemas festivāls. Multimākslinieka Arta Dzērves video pasaka „Pavasara piedzimšana” dzelzceļa stacijas laukumā. Video pasaka Pavasara piedzimšana” ir multimākslinieka Arta Dzērves un Latvijas uguņošanas dizaina līderu IFD” meistaru unikāls kopdarbs. Tas būs mapping tehnikā veidots animācijas stāsts ar vēl nebijušiem fasādes uguņošanas elementiem par ziemas un pavasara satikšanos, jo Siguldā šī tikšanās vienmēr ir īpaša.

Izstādes:

  • Rakstniecības un mūzikas muzeja ceļojošā izstāde „Sadzejotā valsts”. Būtiskākie motīvi Latvijas nacionālajā literatūrā Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā;
  • Rolanda Grosa gleznu izstāde Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Lieldieniņa braukšus brauca, asnus veda vezumā” Siguldas pagasta Jūdažu bibliotēkā;
  • Izstāde „Siguldas dzelzceļa stacijas stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Profesija – grāmatnieks” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Nerimtīgais meklētājs” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Tematiskā izstāde „Baltas vien man aitiņas” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi