×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-05
Siguldas novada Sporta laureāti – Martins Dukurs un Ulla Zirne; balva par mūža ieguldījumu – Uldim Deisonam

Piektdien, 4.martā, Siguldas novada Kultūras centrā notika svinīgā „Siguldas novada Sporta laureāts 2015” balvu pasniegšanas ceremonija, kurā apbalvojumus augsto sasniegumu sporta, bērnu un jauniešu sporta, kā arī tautas sporta kategorijās, saņēma labākie Siguldas novada sportisti, sporta skolotāji, treneri un citi sporta jomas darbinieki un organizācijas. Pasākumā īpašu balvu un Siguldas novada Domes Atzinību par mūža ieguldījumu sportā saņēma žurnālists, šaha komentētājs Uldis Deisons.

 


Apbalvojumu – īpaši veidotu kausu un titulu „Siguldas novada Sporta laureāts 2015” saņēma:

  • Gada sportiste augsto sasniegumu sporta kategorijā – kamaniņu braucēja Ulla Zirne;
  • Gada sportists augsto sasniegumu sporta kategorijā – skeletonists Martins Dukurs;
  • Gada treneris augsto sasniegumu sporta kategorijā – Ullas Zirnes treneris Kaspars Dumpis un Martina Dukura treneru komanda: Dainis Dukurs, Mihails Arhipovs, Mareks Mezencevs un Matiass Bīdemanis;
  • Gada jaunā sportiste – badmintoniste un spīdmintoniste Jekaterina Romanova;
  • Gada jaunais sportists – vieglatlēts un orientierists Kristaps Bruners;
  • Gada treneris bērnu un jauniešu sportā – Jekaterina Romanovas treneris Ainārs Gureckis un Kristapa Brunera trenere Aina Lonija Ziediņa;
  • Gada komanda bērnu un jauniešu sportā – Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas badmintona nodaļas komanda;
  • Gada skolotājs – Laurenču sākumskolas skolotājs Ivo Alksnis;
  • Gada sportiste tautas sportā – orientieriste Alīda Ābola;
  • Gada sportists tautas sportā – orientierists Ilmārs Limbēns;
  • Gada komanda tautas sportā – MTB velo komanda „Siguldietis”;
  • Neatlaidība sportā – parabobslejists Matīss Zvaigzne.

Pēc iedzīvotāju balsojuma par populārāko Siguldas novada sporta pasākumu 2015.gadā tika atzīts Latvijas čempionāts klasiskajā spēka trīscīņā, bet populārākās sporta organizācijas titulu ieguva Siguldas Pauerliftinga biedrība.

Par mūža ieguldījumu sportā balvu saņēma žurnālists, šaha komentētājs un šaha tradīciju iedibinātājs un uzturētājs Siguldas novadā Uldis Deisons. Paralēli ilggadējam darbam Siguldas 1.vidusskolā, Uldis Deisons ir strādājis par žurnālistu un diktoru Latvijas Televīzijā un radio, ir veidojis radījumus par šaha turnīru aktualitātēm, aicinot iepazīt šaha partiju pozīcijas, risināt šaha uzdevumus. Uldis Deisons ir vadījis Siguldas senioru šaha klubu un daudzus gadus ir bijis šaha treneris, mācot bērnus šaha pulciņā Siguldas 1.vidusskolā. Siguldas novada atklātajā čempionātā ātrajā šahā joprojām tiek piešķirta skolotāja Ulda Deisona speciālbalva labākajam Siguldas novada skolniekam.

Siguldas novada sudraba nozīmītes saņēma uzņēmēji un organizācijas, kas aizvadītajā gadā pašvaldībai sniegušas atbalstu dažādu sporta aktivitāšu īstenošanā: SIA „Siguldas minerālūdens”, AS „Siguldas Būvmeistars”, SIA „Segevolde”, SIA „R.D.A.”, AS „SEB Banka” Siguldas filiāle, SIA „Maiznīca Flora”, uzņēmuma „PATROL” Latvijas pārstāvniecība, SIA „Walking Fox”, Latvijas Slēpošanas savienība, Sporta klubs „Sigulda”, sporta klubs „S Fitness Sigulda”, veselības profilakses centrs „Malus”, sporta un atpūtas klubs „Bosedīna”, apvienība „Fit nation Latvia”, sporta klubs „Pannata Fitness”, biedrība „Green Grass”, biedrība „Stiegra” un Siguldas novada Jaunrades centra Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”.

Svinīgo apbalvošanas ceremoniju vadīja LTV1 raidījuma „Sporta studija” vadītāji, pasākuma īpašais viesis bija dziedātāja Aminata.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi