×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-07
Informācija par Siguldas pilsētas vidusskolas fasādes bojājumu

Naktī uz 5.martu teritorijā, kur norisinās Siguldas sporta kompleksa būvniecība, ir noticis negadījums, kā rezultātā apmēram 20m2 platībā bojāta neliela Siguldas pilsētas vidusskolas fasādes daļa un ieplaisājuši divi logi skolas kāpņutelpā. Citu bojājumu skolas ēkai nav un Siguldas pilsētas vidusskolas direktore Ņina Balode informē, ka mācību process skolā nav traucēts.

Pašvaldības speciālisti un pieaicinātie eksperti, tostarp būvuzraugi, ir apsekojuši izglītības iestādi un pārliecinājušies par ēkas drošību.

“Siguldas sporta kompleksa būvdarbu ietvaros 4.martā veicām monolīto dzelzsbetona kolonu betonēšanu pārejai no jaunā sporta kompleksa uz skolu. Atbilstoši darbu tehnoloģijai ziemas apstākļos, iebetonētās kolonas apklājām un uzstādījām sildītājus. Ap plkst.23.45 būvlaukuma sargs pamanīja liesmas, ko būvdarbu vadītājs operatīvi nodzēsa ar ugunsdzēšamo aparātu. Ierodoties ugunsdzēsējiem liesmu vairs nebija”, notikušo skaidro SIA "Monum" būvdarbu vadītājs Andris Reinholds.

Šobrīd tiek aprēķināti nodarītie zaudējumi. Paredzams, ka izdevumus par skolas fasādes atjaunošanu segs apdrošinātāji.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi