×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-07
Latvijas Jaunatnes volejbola čempionātā aizvadītas pirmā posma spēle

Latvijas Jaunatnes volejbola čempionātā aizvadītas pirmā posma spēles. Jaunākajās vecuma grupās zēniem  (U12, U13, U14 un U15) šajā sezonā Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas ir apvienojušās ar Cēsu pilsētas Sporta skolas komandām, kā rezultātā Latvijas Jaunatnes volejbola čempionātā piedalās ar nosaukumu Cēsu PSS/Siguldas VĢ.

U12 vecuma grupā 14 komandas ir sadalītas trīs grupās. Katrā grupā pēc divu apļu spēlēm tiek noskaidrotas divas labākās katras grupas komandas, kuras pēc tam finālsacensībās sacenšas par 1.–6. vietu. Pēc pirmā apļa spēlēm Cēsu PSS/Siguldas VĢ komanda, uzvarot Minusas Volejbola skolas, Rīgas Volejbola skolas, Vecumnieku novada Domes sporta skolas un Zvejniekciema vidusskolas komandas, atrodas augstajā pirmajā vietā. Komandas rezultatīvākie spēlētāji bija Gustavs Auziņš (Sigulda) un Aleksis Ķirsis (Cēsis). Otrā apļa spēles notiks 10.aprīlī Rīgā.

Arī U13 vecuma grupā 15 komandas ir sadalītas trīs grupās. Divu apļu spēlēs tiek noskaidrotas katras grupas divas labākās komandas, bet finālā starp sešām komandām tiks noskaidrots šīs sezonas Latvijas Jaunatnes volejbola čempions. Iepriekšējā sezonā Siguldas komanda Latvijas Jaunatnes čempionātā ieguva vicečempiona titulu. Šajā vecuma grupā jau aizvadītas abas apļu spēles un savā grupā ir iegūta otrā vieta, kas dod tiesības 19., 20.martā piedalīties Latvijas Jaunatnes čempionāta finālsacensībās. Divu apļu grupas spēlēs abas reizes piedzīvots zaudējums pret Daugavpils BJSS komandu, bet abās apļa spēlēs uzvarētas Viesītes Sporta skolas, Zvejniekciema vidusskolas un Balvu Sporta skolas komandas. Komandas rezultatīvākie spēlētāji pirmajā aplī bija Gustavs Auziņš un Sandijs Suhānovs, bet otrajā aplī – Kārlis Jaundžeikars un Reinis Rorbaks (visi no Siguldas).

U14 vecuma grupā 12 komandas pēc pagājušā gada čempionāta rezultātiem ir sadalītas divās līgās. Tā kā iepriekšējā čempionātā mūsu komanda nepiedalījās, mūsu komandai automātiski jāpiedalās otrajā līgā un starp Zvejniekciema vidusskolas, Talsu novada Sporta skolas, Liepājas sporta Spēļu skolas, Minusas Volejbola skolas un Vecumnieku novada Domes sporta skolas komandām trīs sabraukumos jānoskaidro trīs labākās komandas, kuras pēc tam kopā ar trīs vājākajām pirmās līgas komandām piedalīsies pārspēļu turnīrā. Uzdevums, lai nokļūtu uz pārspēļu turnīru, tika izpildīts ar uzviju un otrajā līgā izcīnīta, svinot trīs uzvaras un vienu zaudējumu Talsu novada Sporta skolas komandai, pirmā vieta. Rezultatīvākie komandas spēlētāji bija Kristaps Liepa un Mārtiņš Auziņš (abi Sigulda). Pārspēļu turnīrā, kurš notiks 17., 18. martā Kuldīgā, sešu komandu starpā jānoskaidro trīs spēcīgākās komandas, kuras pēc tam kopā ar rīs labākājam pirmās līgas komandām piedalīsies Latvijas Jaunatnes čempionāta finālsacensībās par 1.–6.vietu.

U15 vecuma grupā piedalās 14 komandas. Līdzīgi kā U14 vecuma grupā, arī šeit izveidotas divas līgas. Arī šajā grupā iepriekšējā sezonā mēs nepiedalījāmies, tāpēc turnīra jāsāk otrajā līgā. Starp septiņām komandām jānoskaidro divas spēcīgākās, kuras piedalīsies pārspēļu turnīrā. Tika uzvarētas Vecumnieku novada Domes sporta skolas, Ozolnieku, Minusas Volejbola skolas un Zvejniekciema vidusskolas komandas, zaudēta spēle Rīgas Volejbola skolas trešajai komandai. Pēdējā spēlē pret Rīgas Volejbola skolas pirmo komandu jānoskaidro, kura no komandām piedalīsies pārspēļu turnīrā. Diemžēl tika piedzīvots zaudējums un pārspēļu turnīrā ar trīs vājākajām pirmās līgas komandām piedalīsies abas Rīgas Volejbola skolas komandas. Mums Latvijas Jaunatnes čempionātā jāpiedalās par 6.–10. vietu. Rezultatīvākie komandas spēlētāji bija Mārcis Mičulis un Patriks Pinka (abi no Cēsīm).

Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte

Siguldas Valsts ģimnāzijas
zēnu volejbola treneris


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi