×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-08
Dūlu nedēļas aktivitātes Siguldā

Tradicionāli martā tiek rīkota Pasaules Dūlu nedēļa. Latvijas dūlas jau piekto gadu aicina visus interesentus uz Dūlu nedēļas pasākumiem, kas šoreiz notiks no 14. līdz 31.martam dažādās pilsētās, arī Siguldā.

Siguldā topošās māmiņas un tēti uz tikšanos ar dūlām aicināti ceturtdien, 17.martā, no plkst.18.00 līdz 20.00 Veselības profilakses centrā „Malus”, Siguldā, Pils ielā 13 (pagalma ēkā). Tikšanās tēma – rūpes par sevi, gaidot, radot un aprūpējot bērniņu.

Tikšanās laikā būs iespēja vairāk uzzināt par to, kāpēc rūpes par sevi grūtniecības laikā ir tik būtiskas, kā gatavoties dzemdībām gan fiziski, gan emocionāli. Runāsim par to, kā dzemdībās palikt kontaktā ar sevi un bērniņu. Nedaudz ieskatīsimies arī pēcdzemdību posmā – kādas fiziskas pārmaiņas piedzīvo sievietes ķermenis, arī kādas emocijas jaunā māmiņa var izjust. Būs iespēja uzzināt arī par dažādiem dūlu piedāvātajiem pakalpojumiem – Baha ziediem, pirtīžām pēc bērniņa piedzimšanas, rebozo lakatiem u.c. Tāpat būs atvēlēts laiks jautājumiem par dzemdībām stacionārā. Gaidīsim gan topošās māmiņas, gan tētus.

Piedalās dūlas apmācībā: Anita Oļukalna, Lita Dudele, Līga Roze-Kļaviņa un Ilga Sirmele.

Pieteikties aicinām, rakstot e-pastu anita.olukalna@gmail.com vai zvanot uz tālruni 29218948 (Anita Oļukalna). Dalība – par ziedojumiem. Informācija par Dūlu nedēļas pasākumiem citās pilsētāspieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi