×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-09
Trešdien Valsts ieņēmumu dienesta darbinieki siguldiešiem palīdzēs iesniegt gada ienākumu deklarāciju

Pilnveidojot klientu apkalpošanu un veicinot elektronisko pakalpojumu izmantošanu, šajā pavasarī Latvijas pašvaldībās viesosies Valsts ieņēmuma dienesta (VID) e-busiņš” ar mērķi palīdzēt iedzīvotājiem apgūt VID e-pakalpojumus, kā arī iesniegt gada ienākumu deklarācijas elektroniski. Siguldas novada iedzīvotājiem šī iespēja tiek piedāvāta 6.aprīlī no plkst.10.00 līdz 13.00 Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centra telpās (Raiņa ielā 3).

VID speciālisti palīdzēs iesniegt gada ienākumu deklarāciju gan tiem nodokļu maksātājiem, kuriem tā jāsniedz obligāti, gan tiem, kuri vēlas to iesniegt brīvprātīgi, lai atgūtu pārmaksāto iedzīvotāju ienākumu nodokli par izglītību, ārstniecību, iemaksām pensiju fondos u.c. attaisnotajiem izdevumiem.

Lai novada iedzīvotāji varētu elektroniski iesniegt gada ienākumu deklarāciju, nodokļu maksātājiem jāņem līdzi personu apliecinošs dokuments, internetbankas kodu karte un attaisnojuma dokumenti (maksājumi par izglītību, medicīnas un zobārstniecības pakalpojumiem), kas skenētā veidā būs jāpievieno gada ienākumu deklarācijai. Dokumentu skenēšanu varēs veikt uz vietas, jo VID „e-busiņš” būs aprīkots ar portatīvo datoru, dokumentu skeneri, mobilo internetu un eID karšu lasītāju.

Plašāku informāciju iespējams iegūt šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi