×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-09
Pavasara brīvlaika nodarbības Siguldas novada Jaunrades centrā

Skolēnu pavasara brīvlaikā no 14. marta līdz 18.martam Siguldas novada Jaunrades centrā bērniem un jauniešiem notiks dažādas aizraujošas nodarbības.

Brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš” (Skolas ielā 3) katru dienu no plkst.10.30 līdz 17.00 notiks „Sajūtu pētnieku laboratorija” – dažādas radošās nodarbības, sajūtu eksperimenti un ekspedīcijas. Bērni pētīs apkārtējās vides parādības un izzinās plašo pasauli ar visām maņām – redzi, tausti, ožu, dzirdi un garšu, darbosies praktiski, izgatavos interesantas lietas, iesaistīsies aktivitātēs un spēlēs spēles. Dalība nodarbībās – bez maksas. Plašāka informācija pa tālruni 67973863.

Siguldas novada Jaunrades centrs darbosies kā ierasts, aicinot bērnus un jauniešus uz ierastajām nodarbībām. Arī Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” notiks ierastās nodarbības – ielu vingrotāju treniņi, improvizācijas teātra grupas un  debašu grupas nodarbības, slackline (lentošanas) grupas un jaunsardzes treniņi, JV Club deju nodarbības un Fit Nation Latvia fitnesa treniņi.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi