×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-10
Dženiferai Ģērmanei uzvara pasaules bērnu čempionātā slalomā Itālijā

4. un 5.martā uz FIS jauniešu sacensībām Topolino Itālijā, kas tiek dēvēts par pasaules bērnu čempionātu, Latviju pārstāvēt bija devušās tikai divas U14 grupas meitenes Dženifera Ģērmane un Karlīna Lāce.

Sacensības norisinās jau 55 gadus un organizatori gādā, lai sacensības noritētu augstā līmenī. Uz sacensībām bija ieradušās 40 valstu komandas. Stiprs vējš un sniegs bija oficiālajā treniņu dienā pirms sacensībām, kas nedaudz pasliktināja sacensību trašu kvalitāti. Noslēdzošajā sacensību dienā pastiprinātās snigšanas dēļ tika atcelta otrā trase GS U16 grupai.

4.martā U14 grupai GS uz starta iziet 49 sportistes, laika apstākļi ideāli – spīd saule. Pieļaujot dažus tehniskus misēkļus, abas meitenes veic labus braucienus. Dženifera ar laiku 0.58.25 ieņem piekto vietu, uzvarētājai no Čehijas Barborai Novākovai (0.57.87) piekāpjoties par 0.38 sekundēm, un līdz godalgotai trešajai vietai pietrūkst tikai 0.13 sekundes. Savukārt Karlīna, uzrādot laiku 1.01.81, ieņem 24.vietu.

5.martā U14 grupai SL uz starta 50 dalībnieces, spēcīgi snieg. Pirmā trasē Dženifera ar pārsvaru pār otro – 0.37 uzrāda labāko laiku 0.45.97, kas ļauj cerēt uz labu galarezultātu. Karlīna ar stabilu braucienu un laiku 0.52.14 uzrāda 32.rezultātu. Ar papildu kalna līdzināšanu, piedaloties visiem sportistiem, tiek pieņemts lēmums par otrās trases organizēšanu. Otro trasi Dženifera veic ar labāko laiku 0.48.49, kas kopsummā veido 1.34.46 un iespaidīgu – 1.50 sekundes pārsvaru pār otro vietu. Karlīna otro trasi veic ar laiku 0.54.55, kas kopsummā veido laiku 1.46.69 un ļauj pakāpties uz 28.vietu.

Ar uzvaru slaloma disciplīnā U14 grupā Trofeo Topolino 55, Dženifera Ģērmane Latvijas kalnu slēpošanas vēsturē ir pirmā, kas ir uzvarējusi šāda ranga sacensībās.

Informāciju sagatavoja:
Ulla Ģērmane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi