×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-10
Siguldas Sporta skolas audzēkņu rezultāti „Sportland” kausā vieglatlētikā

9.martā Rīgas sporta manēžā notika „Sportland” kauss vieglatlētikā, kas vienlaikus bija arī LVS kausa izcīņas otrais posms. Tajā ar labiem panākumiem startēja arī Siguldas Sporta skolas vieglatlēti.

U16 vecuma grupā (2001.–2002.gadā dzimušie) 300 metru sprintā otrā vieta Jēkabam Niklāvam Janovam, finišējot pēc 41,81 sekundes. Jēkabam tāllēkšanā ceturtais labākais rezultāts (5,67 metri), bet Oto Laiva tāllēkšanā piektajā pozīcijā (5,62 metri). Oto 60 metros rezultāts 8,04 sekundes, kas deva dalītu 11./12.vietu.

U16 grupas meitenēm Estere Vīksne ar pārliecinošu skrējienu 1000 metru distancē sasniedza līdz šim savu ātrāko laiku sacensībās telpās – 3:16,74 – un izcīnīta trešā vieta. Elza Lešinska tāllēkšanā veica 4,65 metrus tālu lēcienu (astotā vieta), bet 300 metros rezultāts 48,30 sekundes.

Nopietnajā vīriešu konkurencē treneres Ainas Ziediņas audzēknis, U20 grupas juniors Edgars Daugulis 500 metru skrējienā trešais (1:09,01), kur no otrās vietas šķīra tikai 0,03 sekundes. Jūdzes skrējienā kā sestais finišēja Kristaps Bruners. Vēl 500 metru distanci veica Madis Ciglis, Loreta Lemberga un Liene Modnika, bet 60 metru sprintā startēja Artis Rušiņš (7,53 sekundes), Valters Reinis Rasnačs un Nauris Juris Deksnis (7,58 sekundes).

Sacensību organizatori bija parūpējušies arī par balvām treneriem. Izlozē 30 eiro „Sportland” dāvanu karti un LVS 2016 kalendāru saņēma Siguldas trenere Gunta Blūmiņa.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi