×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-10
Siguldiešu panākumi Latvijas Skolēnu 69.sporta spēlēs dambretē

5.martā Liepupē risinājās Latvijas Skolēnu 69.sporta spēles 100 lauciņu dambretē. Tās vienlaicīgi ir atlases sacensības uz Latvijas jauniešu čempionāta fināliem U10, U13, U16 un U19 vecuma grupās.

No startējušajiem 26 Siguldas Sporta skolas Dambretes nodaļas audzēkņiem 13 ierindojās turnīra tabulas pirmajā desmitniekā, kas garantē dalību finālā. U–10 grupā tas izdevās Keitai Eglītei (pirmā vieta), Sabīnei Bērziņai (sestā vieta), Adrianai Girgensonei (devītā vieta), Ņikitam Morozovam (otrā vieta), Jānim Lielmanim (ceturtā vieta), R.Ž.Betem (devītā vieta); U–13 grupā Renardam Helfrehtam (otrā vieta), Kristianam Lelim (ceturtā vieta), Artūram Jeguram (piektā vieta), Vilnim Lembergam (devītā vieta), Kristīnei Urtānei (piektā vieta). U–16 grupā Mārtiņam Zemlītim (piektā vieta), U–19 grupā Edgaram Straumanim (piektā vieta).

Skolēnu sporta spēļu komandu vērtējumā Siguldas Sporta skolas komandas U–10 un U–13 vecuma grupās izcīnīja pirmo vietu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi