×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-10
Siguldas Sporta skolas vieglatlētu sasniegumi sacensībās Limbažos

Siguldas Sporta skolas vieglatlēti veiksmīgi startēja sacensībās Limbažos, izcīnot četras medaļas, divas no tām U16 grupā, divas – U14.

U16 grupa (2001.–2002.gadā dzimušie):
Ar lielu prieku, atgriežoties uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena, 800 metru skrējienā uzvarēja Estere Vīksne, sasniedzot personīgo rekordu sacensībās telpās – 2 minūtes 34 sekundes. Fināla skrējienam 60 metru sprintā kā ceturtā ar rezultātu 8,4 sekundes kvalificējās Elza Lešinska. Sīva cīņa finālā deva patīkamu rezultātu – 8,2 sekundes un izcīnīta trešā vieta. Danielam Strodam divas sestās vietas 60 metru un 200 metru disciplīnās. Rihardam Liekniņam astotā/devītā vieta 60 metru sprintā un devītā vieta 200 metros. Nils Ciglis un Mārtiņš Auziņš 800 metru skrējienā ierindojās septītajā un astotajā vietā. Elizabete Ābola startēja 3 kilogramu lodes grūšanā, kur ar rezultātu 7,38m sestā vieta.

U14 grupā (2003.–2004.gadā dzimušie):
Tikai pēdējos treniņos apgūstot lodes grūšanas ieskrējienu, ļoti sekmīgi zināšanas un prasmes sacensībās izmantoja Katrīna Knoka, savā labākajā grūdienā 2 kilogramu smagu lodi raidot 8,48 metru tālumā, kas nodrošināja trešo vietu un izcīnītu pirmo medaļu vieglatlētikas sacensībās.

Treneres Solveigas Ziediņas audzēkne Alise Krīgere 60 metru barjerskrējiena priekšskrējienā pārliecinoši uzvarēja, bet finālā nosargāja trešo vietu, izcīnot bronzas godalgu. Līna Gaile 600 metros finišēja pēc divām minūtēm un trim sekundēm, uzrādot piekto labāko rezultātu. Jauns personīgais rekords Matīsam Filippovam 600 metros, kur septītā vieta ar rezultātu 2:00,3. Tāpat jauni rekordi Paulai Lucānei un Krišjānim Saleniekam 60 metru un 200 metru sprinta distancēs.

Vēl sacensībās startēja treneres Solveigas Ziediņas audzēkņi: Evelīna Zaiceva, Sanija Ozoliņa, Katrīna Taupmane, Marija Pulste, Otomārs Gulbis, Renārs Ziedkalns, Mārtiņš Bojārs, Vilnis Lembergs.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas trenere
Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi