×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-10
Šonedēļ Siguldas novadā – radošo talantu konkurss, „Melo–M” koncerts un sporta pasākumi

Piektdien, 11.martā

Plkst.10.30 E-prasmju nedēļas noslēgums Siguldas novada bibliotēkā. Interesentiem vēl ir iespēja saņemt konsultāciju par CV veidošanu, interneta lietošanu un tiešraidē vērot semināru „e-Iespējas pašvaldībās”.

Plkst.11.00 „S! Fischer” Ziemas skolēnu čempionāta distanču slēpošanā ceturtais posms Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā.

Plkst.19.00 Tautas deju kolektīva „Vizbulīte” pavasara koncerts „Raibu raibie deju raksti” Siguldas novada Kultūras centrā priecēs skatītājus ar krāšņu uzvedumu.

Plkst.22.00 Sieviešu dienas balle klubā „Kaķis”. Romantiskas melodijas, dejas bez pārtraukuma, pasākumu iesilda un noslēdz kluba dīdžejs, vakara īpašie viesi – grupa „Apvadceļš”.


Sestdien, 12.martā

Plkst.10.00 Latvijas čempionāts 100 lauciņu dambretē U10 vecuma grupā Siguldas Sporta skolā.

Plkst.11.00 Radošajā rokdarbu darbnīcā „Nāc un radi!” Siguldas novada bibliotēkā rokdarbnieces Skaidrītes Roštokas vadībā būs iespēja veidot Lieldienu rotājumus.

Plkst.11.00 Lieldienu labdarības tirdziņš Siguldas Valdorfa bērnudārzā. Pasākumā notiks olu ripināšana, šūpošanās, kurmju baidīšana, putnu dzīšana, pantāgas cepšana un ēšana. Tāpat gaidāms tirdziņš, lielā podu dauzīšana, loterija ar pilnām lozēm un ugunskurs.

Plkst.12.00 Allažu un Mores pagastu apvienotā „Radošo talantu konkurss 2016” pirmā kārta Allažu pagasta Tautas namā. Tajā ar desmit muzikāliem, horeogrāfiskiem un dramatiskiem priekšnesumiem uzstāsies 21 konkursa dalībnieks vecumā no 6 līdz 60 gadiem.

Plkst.15.00 ŠokoLotto momentloterijas fināls tirdzniecības centrā „Šokolāde”. Pasākumu atklās burvju mākslinieks Juris Gavrilovs ar neticamiem un elpu aizraujošiem trikiem. Ar atraktīvu muzikālo noformējumu tirdzniecības centra apmeklētājus iepriecinās „Radio 7” izbraukuma studija. Tirdzniecības centra veikalos būs pieejami īpaši izdevīgi piedāvājumi.

Plkst.18.00 Koru sadziedāšanās koncerts pavasarīgās noskaņās „Par prieku Tev.. Par prieku sev..”Siguldas pagasta Kultūras namā. Pavasari ieskandināsSiguldas pagasta jauktā kora „Sigulda” dalībnieki ar diriģenti Līgu Vasiļjevu un koncertmeistari Elīnu Gruzniņu un dziedošajiem draugu kolektīviem no Taurenes, Inčukalna, Rīgas un Siguldas.

Plkst.19.00 Čellu trio „Melo-M” 10 gadu jubilejas koncerts Siguldas novada Kultūras centrā ar plašu un interesantu programmu priecēs klausītājus.


Svētdien, 13.martā

Plkst.10.00 Viļa Rengarta piemiņas turnīrs novusā Siguldas Sporta skolā. Godinot mūžībā aizgājušā novadnieka ieguldījumu novusa tradīciju attīstīšanā Siguldas novadā un Latvijā, piemiņas turnīrā aicināts piedalīties ikviens novusa spēles entuziasts.


Izstādes

  • Tematiskā literatūras izstāde „Lieldieniņa braukšus brauca, asnus veda vezumā” Siguldas pagasta Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Siguldas dzelzceļa stacijas stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.
  • Tematiskā literatūras izstāde „Profesija – grāmatnieks” Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Tematiskā literatūras izstāde „Nerimtīgais meklētājs” Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Tematiskā izstāde „Baltas vien man aitiņas” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.
  • Fotoizstāde „Pavasara pilieni” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Izstāde „Gleznotājam Janim Rozentālam – 150” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Izstāde „Manas mājas” Siguldas pagasta Kultūras namā.
  • Grafiskā dizaina izstāde no Latvijas Dizaineru savienības fondiem Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi