×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-14
Pateicības dienas pasākums „Palīdzot citiem, palīdzi sev”

Jau vairāk nekā 10 gadus Siguldas novadā notiek nevalstisko organizāciju Pateicības diena „Palīdzot citiem, palīdzi sev”. Pasākumā pateicību par brīvprātīgo darbu no Siguldas novada Domes priekšēdētāja vietnieces izglītības, sporta un kultūras jautājumos Līgas Sausiņas un pašvaldības Sociālā dienesta vadītājas Kristīnes Freibergas saņēma vairāk nekā 70 novada iedzīvotāji, kuri aktīvi iesaistās Siguldas novada sabiedriskajā dzīvē.

Šogad pasākumā sveica gan biedrību un klubiņu vadītājus, gan arī 2015.gada aktīvākos biedrus. Nozīmīgu novērtējumu jau novembrī saņēmis pensionāru biedrības „Sigulda” vadītājs Alfons Jumiķis, saņemot titulu „Siguldas novada Goda novadnieks 2015”, kā arī dāmu kluba „Madaras” vadītāja Dzintra Siliņa, 2015.gada nominācijas „Siguldas novada Gada cilvēks labdarībā” ieguvēja, un rokdarbu konsultāciju vadītāja Skaidrīte Roštoka, nominācijas „Siguldas novada Gada cilvēks sabiedriskajā dzīvē” saņēmēja. Karavīru biedrības biedri var lepoties ar savu vadītāju Jāni Brikmani, kurš saņēmis godpilno Valsts apbalvojumu – Atzinības krustu.

Pateicību nopelnījusi Dzintra Meldere, kura palīdz nodrošināt Zupas virtuves darbību Siguldas novadā, Juris Čivčs, Ivars Selga, Skaidrīte Kakse, Ģertrūde Līvmane kā aktīva Donoru kustības organizētāja un Sarkanā Krusta Siguldas nodaļas vadītāja Inese Mežaka, kura sporto un aicina sportot arī citus, Lita Zūkere, Vilis Georgs Silenieks, Lauma Ņikiforova, Ruta Kupce, Ruta Jansone, Lilita Pladare, Inga Ķeizare, Laimdota Kirilova, Tatjana Levina, Lilita Meņģele, Dzintra Bumbule, biedrības “Aicinājums Tev” vadītājas Mārīte Rozentāle un Diāna Jasinska, biedrības „Cerību spārni” vadītāja Eva Viļķina un biedrības „Saullēkts” vadītāja Ginta Goldmane.

Lai apzinātu 1991.gada janvāra barikāžu dalībniekus, kā arī palīdzētu saņemt Latvijas Republikas Saeimas Pateicības rakstu, Dienas centrā vairāku mēnešu garumā darbojās Barikāžu atbalsta grupa – Māra Dzene, Anita Čivča un Verita Zigrīda Strante.

Tikai darbojoties komandā, var padarīt vairāk, tāpēc šā gada aktīvākie dalībnieki ir Inese Ārija Jumiķe, Daina Grabovska, Kalvis Krastiņš, Ausma Krūmiņa, Eleonora Siksna, Lidija Ločmele, Maija Puriņa, Druvis Rimšāns, Vija Brikmane, Ludmila Šulce, Dzidra Lindeša, Velta Kaktiņa, Biruta Klinsone, Mārīte Vilciņa, Skaidrīte Vilne, Aija Pundure, Izolde Pētersone, Anita Vārpiņa, Rudīte Priede, Rasma Ligute, Imants Kristaps Ziemelis, Ingūna Kristiņa Joņina, Gundega Stukle, Ņina Kudrjašova, Skaidrīte Auškapa-Augškapa, Andra Liepiņa, kuri nopelnījuši pateicību par atsaucību un entuziasmu.

Paldies Siguldas pagasta Kultūras nama vadītājai Terēzijai Leimanei, Atim Priedītim un „Cerību spārni” dziedātājiem par muzikālo nodrošinājumu, SIA „Furšets” par cienastu un visiem koncerta dalībniekiem un viņu skolotājiem, kuri palīdzēja svētku prieka vairošanā, kā arī pūtēju ansambļa „Sigulda” vadītājam Jānim Raslavam.

Informāciju sagatavoja:
Sociālā dienesta Dienas centra vadītāja
I.Eļēna


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi