×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-14
Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas audzēkņu starti Limbažos

Piektdien, 11.martā, Limbažos tika aizvadīti vieni no visu laiku veiksmīgākajiem Siguldas Sporta skolas vieglatlētu startiem U12 un U10 vecuma grupām, kopumā izcīnot 22 medaļas individuālajās disciplīnās, kā arī jaunie sportisti veica lieliskus startus stafešu skrējienos.

Pirms vairākiem gadiem Siguldas Sporta skolas 2005.–2006.gadā dzimušo vieglatlētu treniņgrupa (šobrīd U12) veidojās ar potenciāli spēcīgu un noturīgu audzēkņu sastāvu, bet pēdējos gados ir bijusi ļoti mērķtiecīga, centīga un saliedēta ne tikai treniņos un sacensībās, bet arī nometnēs un ārpustreniņu pasākumos, attīstoties un izaugot par spēcīgiem un konkurētspējīgiem vieglatlētiem. Tāpēc vēl jo lielāks prieks par audzēkņu nepārtraukto izaugsmi un spēju sacensībās parādīt vislabāko savu spēju izpausmi, arvien uzlabojot savus personīgos rekordus. Cerams, ka šis un jaunākās U10 grupas sastāvs turpinās startēt tikpat veiksmīgi, līdzinoties vecāko treniņgrupu Siguldas vieglatlētiem.

U12 grupa, 2005.–2006.gadā dzimušie:

  • Jānis Kravalis – trīs zelta medaļas (60 metros, 60 metru barjerskrējienā, tāllēkšanā);
  • Emīls Bangevics – trīs sudraba medaļas (60 metru barjerskrējienā, augstlēkšanā, 200 metros);
  • Artis Podziņš – zelts 200 metros, sudrabs 60 metros, bronza tāllēkšanā;
  • Gustavs Auziņš - uzvara 600 metros;
  • Eduards Ločs – trešā vieta 600 metros;
  • Marta Balanasa – zelts 600 metros, sudrabs augstlēkšanā, bronza 60 metros;
  • Marta Klinsone – otrā vieta 60 metros, trešā vieta 200 metros.
  • Vēl šajā vecuma grupā ļoti labus rezultātus uzrādīja Ralfs Rozens, Rūta Meistere, Haralds Latkovskis, Ralfs Inbergs, Gerda Visocka, Annija Sildare, kā arī pret gadu vecākiem konkurentiem startējošie Jānis Stūrītis, Ņikita Morozovs, Eduards Nikāzis, Mārtiņš Biķernieks, Rodrigo Švarckopfs, Keita Zeltiņa, Jasmīne Strode, Keita Nikolajeva, Sonora Zaksa, Sofija Puciello un Sintija Nežborte.

Stafetes skrējienā 4x150 metros nepārspēta bija Siguldas Sporta skolas I komanda, kurā startēja Jānis Kravalis, Artis Podziņš, Marta Klinsone, Marta Balanasa, bet trešo vietu izcīnīja Siguldas Sporta skolas otrais komandas sastāvs – Ralfs Rozens, Emīls Bangevics, Jasmīne Strode un Rūta Meistere.

Jaunākajā U10 grupā (2007.–2008.gadā dzimušie) Siguldu pārstāvēja tikai četri sportisti, tomēr ar atzīstamiem panākumiem:

  • Estere Ūzuliņa – zelts augstlēkšanā, sudrabs 150 metros, bronza 60 metros;
  • Nauris Kļaviņš – zelts augstlēkšanā, sudrabs 150 metros;
  • Lelde Krontāle – uzvara 1 kilograma pildbumbas grūšanā;
  • stafetes skrējienā Naurim Kļaviņam, Nikam Dzenim, Esterei Ūzuliņai un Leldei Krontālei izcīnīta otrā vieta.

Vēl sacensībās startēja treneres Solveigas Ziediņas audzēkņi: Madara Avotiņa, Paula Leimane, Kārlis Jaundžeikars, Artūrs Leišavnieks, Ričards Līdaks.

Paldies par palīdzību sacensībās Esterei Vīksnei, Jānim Stūrītim, Anetei Biķerniecei un Ievai Rimicānei.

Informāciju sagatavoja:
trenere
Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi