×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-14
Siguldā norisināsies viens no skrējienu seriāla „Stirnu buks” posmiem

Taku skrējienu seriāls „Stirnu buks” ir pazīstams ar dažāda garuma distancēm, kas marķētas izcili ainaviskās vietās visā Latvijā. Šogad pirmo reizi kā viena no sacensību norises vietām ir izvēlēta Sigulda, kur 21.maijā norisināsies seriāla otrais posms ar vislielāko apskates objektu skaitu distances garumā.

Skrējienu seriāla Siguldas posms dalībniekus no Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra vedīs uz Gaujas Nacionālo parku, kas ir īpaši aizsargājama dabas teritorija Gaujas senielejas apkārtnē. Skrējiena trase vedīs pa atjaunotajām un izbūvētajām takām, iekļaujot arī jauno Siguldas serpentīna ceļu. Distances apraksts un karte pieejami sacensību organizatoru mājas lapā.

Kā ierasts, skrējiena dalībniekiem tiks piedāvātas piecas distances:

  • bērniem līdz 10 gadu vecumam – „Susurs” (0,6 – 1 km, bez laika kontroles);
  • iesācējiem – „Vāvere” (4 – 6 km, bez laika kontroles);
  • ātrajiem – „Zaķis” (8 – 12 km);
  • pieredzējušiem – „Stirnu buks” (17 – 22 km);
  • spēcīgajiem – „Lūsis” (27 – 35 km).

Taku skrējienu seriāla dalībniekiem šosezon būs iespēja piedalīties kopumā septiņos „Stirnu buka” posmos, kas būs atsevišķas sacensības, tomēr ikvienam būs iespēja  savstarpēji sacensties arī skrējienu seriāla kopvērtējumā. Sacensībās dalībnieki var piedalīties individuāli vai komandās. Lai piedalītos komandu sacensībās, jāapvienojas četriem līdz divpadsmit dalībniekiem, kuriem kopīgiem spēkiem jāpieveic trīs dažādas distances – „Zaķis”, „Stirnu buks” un „Lūsis”.

Reģistrēties skrējienam iespējams šeit. Dalības maksa atkarīga no izvēlētās distances, iespējams iegādāties arī sezonas abonementu.

Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašnieki, līdz 15.maijam reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā vai Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, saņems 10% atlaidi dalības maksai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi