×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-15
Siguldas pilsētas vidusskolas 2.sporta klase sporto Jelgavā

11. martā Siguldas pilsētas vidusskolas 2.sporta klase ciemojās Jelgavā, lai sadraudzētos un sportotu kopā ar Jelgavas 4.vidusskolas 2.c sporta klasi.

Jelgavas 4.vidusskolā mācās vairāk nekā tūkstotis bērnu, skolai ir mūzikas un četrus gadus sākumskolā arī sporta novirziens.

Pasākums sākās ar kopīgu iesildīšanos – Olimpiskās dienas rīta rosmes kompleksu. Vingrojumus demonstrēja Latvijas 2015.gada sporta skolotāja Natālija Gorškova un viņas 4.sporta klases audzēknes. Tad bērni sadalījās komandās pēc hantelīšu krāsām un skrēja dažādas jautras pretstafetes, kuras palīdzēja vadīt arī sporta skolotājs Uģis Ozols. Kārtīgi izskrējušies, abu sporta klašu audzēkņi spēlēja tautas bumbu. Turpinājumā bija aizraujoša spēle ar īsto izpletni un baloniem. Tas izskatījās ļoti skaisti un radīja pacilātu noskaņojumu.

Pēc garšīgām pusdienām skolas ēdamzālē kopā devāmies slidot uz Jelgavas Ledus halli. Ilgu laiku aizņēma slidu šņorēšana un ekipējuma uzlikšana – elkoņu sargi, kakla sargi, ķiveres. Meitenes slidoja ar daiļslidošanas slidām, zēni ar hokeja slidām. Sākums bija grūts, bet beigās visi slidoja. Acis priecēja jelgavnieku slidošanas prasmes – vairāki zēni trenējas hokejā un viena meitene – daiļslidošanā. Viņa demonstrēja dažādus daiļslidošanas elementus un lēcienus.

Apmeklējām arī pilsētas skaistākās vietas – Jelgavas pili, jaunizbūvēto pilsētas promenādi un Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torni. Baznīcas tornī bērni apmeklēja interaktīvo un aizraujošo vēstures ekspozīciju, foto izstādi un vēroja Jelgavas panorāmu no devītā stāva skatu laukuma.

Klasi pavadīja klases audzinātāja Guna Balode un sporta skolotājas Andra Fridrihsone un Sandra Ruša.

Informāciju sagatavoja:
sporta skolotāja
Andra Fridrihsone


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi