×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-16
Uzsākta biļešu tirdzniecība uz koncertzāles “Baltais flīģelis” pavasara koncertiem

Koncertzāle “Baltais flīģelis” aicina svinēt pavasari kopā. Lieldienas, Mātes diena vai koncertzāles sezonas noslēgums – katriem svētkiem koncertzālē “Baltais flīģelis” ir piemeklēts lielisks koncertu piedāvājums.

27.martā plkst.18.00 koncertzālē skanēs Elīnas Zālītes un Kaspara Zemīša koncerts Lieldienās. Koncertā skanēs pavasarīga programma, kurā Kaspara Zemīša atskaņoto orģinālmūziku un aranžējumus ģitārai papildinās Evitas Zālītes dziedātās M.Džuliānī,R.Ortolani,Im.Kalniņa,J.Lūsēna un A.Paukšēna dziesmas. Lieldienās iznāks arī Kaspara Zemīša pirmais garīgās mūzikas CD "Mana Lūgšana" un koncerts “Baltajā flīģelī” ir kā ieskaņa diska prezentācijas koncertam Doma baznīcā 30. martā.
Biļešu cena – 7 eiro. Siguldas novada ID kartes īpašniekiem atlaide 2 eiro.

9.aprīlī plkst.19.00 notiks Imanta Kalniņa 75 gadu jubilejas koncerts kopā ar leģendāro grupu “Turaidas Roze”. Gatavojoties atzīmēt komponista Imanta Kalniņa 75 gadu jubileju, ansamblis "Turaidas roze" sagatavojis koncertprogrammu, kas tieši veltīta grupas dibinātāja un dziesmu autora gadskārtai. Koncerta pirmajā daļā skanēs dziesmu cikls "Kurpnieks un kurpniecīte", bet otrajā daļā – grupas populārākie hiti.
Biļešu cena – 10 līdz 18 eiro.

16.aprīlī plkst.13.00 Siguldas koncertzālē notiks bērnu vokālās studijas “Knīpas un knauķi” 45 gadu jubilejas ieskaņas koncerts. Koncerta īpašie viesi – bērnu vokālā studija “Siguldiņa”. Koncertos skanēs dziesmas no jaunā Andra Sējāna albuma “Mazo bizoņu dziesmas” un dziesmas no Renāra Kaupera jaunā dziesmu albuma “Vienmēr dziedu es”, kurš iznāks šī gada maijā. Visas jaunās dziesmas jau radušas īpašu atbalsi Knīpas un Knauķi bērnu sirdīs, dodot iedvesmu un enerģiju visai kuplajai Knīpas un Knauķi saimei arvien pilnveidoties un augt gan muzikālās izpausmēs, gan emocionālās atklāsmēs.
Biļešu tirdzniecība tiks uzsākta aprīlī. Siguldas novada ID kartes īpašniekiem atlaide 1 eiro.

7.maijā plkst.19.00 koncertzāles apmeklētāji aicināti uz vokālās grupas “Framest” koncertprogrammu “Dainu skapis”. Koncertprogramma ir muzikālu meklējumu rezultāts, kur tradicionāla melodija tiek ietērpta formā, ritmā un harmonijās, kas aktuālas gan mūsdienu akadēmiskās mūzikas, gan arī estrādes mūzikas vidē. Šī programma ne vien smeļas iedvesmu tautas kultūrā un piedāvā to jaunā, mūsdienīgā skanējumā, parādot tradīciju mijiedarbību ar mūsdienu kompozīcijas tehnikām – džezu, elektroniku u.c., bet arī ieskanas jaunos darbos, kuri iemieso tradicionālās latviešu vērtības – dabu, darbu dziesmu. Koncertprogrammā “Dainu skapis” dzirdēsiet latviešu tautas dziesmas, kā arī Jāņa Ķirša un Roberta Memmēna oriģinālkompozīcijas.
Biļešu cena – 8 līdz 10 eiro. Siguldas novada ID kartes īpašniekiem atlaide 1 eiro.

14.maijā plkst.18.00 koncertzāles “Baltais flīģelis” sezonas noslēgums kopā ar Latvijas Radio bigbendu un īpašo viesi – šarmanto akordionisti Kseniju Sidorovu. Latvijas Radio bigbenda mākslinieciskie panākumi pēdējā laikā uzņēmuši arvien lielākus apgriezienus, priecējot klausītājus ar spožiem koncertiem un izciliem skatuves partneriem, solistiem. Bigbends kopš tā atjaunošanas 2012.gadā jau ir paguvis izveidot vairākas starptautiski nozīmīgas sadarbības ar džeza mūzikas grandiem, kas ir pazīstami visā pasaulē. Šoreiz viņiem pievienosies šarmantā akordeoniste Ksenija Sidorova, kuras daudzpusīgā talanta paspārē uzplaukst visdažādāko žanru mūzika. Baha klavierkoncerts Re minorā šādā neparastā kombinācijā atklāsies jaunos toņos un nokrāsās. Programmā: Johana Sebastiāna Baha, Leonarda Bernsteina un citu izcilu komponistu skaņdarbi.
Biļešu cena – 10 līdz 20 eiro. Siguldas novada ID kartes īpašniekiem atlaide 1 eiro.

 

Biļetes uz koncertiem pieejamas koncertzāles “Baltais flīģelis” un “Biļešu paradīzes” kasēs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi