×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-17
Siguldiešu panākumi džudo turnīrā un meistarsacīkstēs

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldas džudisti startēja divās starptautiskās sacensībās. Sestdien, 12.martā, Igaunijas pilsētā Vōru notika reitinga turnīrs U18 vecuma grupai. Šajā turnīrā startēja sportisti no Krievijas, Somijas, Zviedrijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Renārs, kurš cīnījās 66 kilogramu svara kategorijā, pirmajā aplī ar sāpju paņēmienu uzvarēja Krievijas sportistu, otrajā aplī, otrajā aplī piekāpās Igauņu sportistam, savukārt gandarījumu cīņās uzvarēja somu, Lietuvas un Latvijas sportistus, izcīnot bronzas godalgu un reitinga punktus. Vecuma grupā U16 +81 kg startēja Kristaps Pēkšens, kuram cīņas notika pēc apļa sistēmas, jo bija tikai trīs pretinieki. Lai gan cīņas bija spraigas, Kristaps visas cīņas zaudēja, taču ne bez cīņas.

Otrajā dienā 13.martā Latvijā notika atklātās meistarsacīkstes U16 un U14 vecuma grupā. U16 grupā uz tamtami kāpa Kristaps Pēkšens, kurš arī iepriekšējā dienā startēja Igaunijā. Arī šoreiz cīņas notika pēc apļa sistēmas, jo bija trīs pretinieki, diemžēl arī šoreiz bez goda pjedestāla. U14 vecuma grupā pēc nolikuma varēja startēt arī 2005.gadā dzimušie bērni un savus spēkus, cīnoties ar gadu un divus gadus vecākiem bērniem, izmēģināja Bruno Gailāns un Daniela Petrova. Danielai šī bija laba pieredze, lai arī starts neizdevās, kā bijām plānojuši, savukārt Bruno parādīja ļoti labas cīņas un jau pirmajās meistarsacīkstēs kāpa uz goda pjedestāla.

Rezultāti:

  •     Renārs Hans: trešā vieta (Vōru Kevad);
  •     Bruno Gailāns: trešā vieta (Latvijas Meistarsacīkstes).

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi