×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-17
Šonedēļ Siguldas novadā – teātra festivāls, šaha turnīrs, aizraujošs pārgājiens un eksotisko deju koncerts

Šonedēļ Siguldas novadā plašs kultūras notikumu, sporta sacensību un aizraujošu aktivitāšu piedāvājums.
 

Piektdien, 18.martā

Plkst.10.00 III Bērnu un jauniešu teātra festivāls „Laimes lācis 2016” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” skatītājiem piedāvā krāšņu un daudzveidīgu programmu, ko veido 21 teātra mākslas kolektīvs no visas Latvijas. Festivāls norisinās divas dienas – 18., 19.martā Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.11.00 Ātrā šaha turnīrs Siguldas Valsts ģimnāzijā 1997.gadā dzimušiem un jaunākiem spēlētājiem, kuriem ir ceturtā vai trešā sporta klase, kā arī iesācējiem.

Plkst.17.00 Bērnudārzs „Saulīte” atzīmēs 50 gadu jubileju, uz kuru aicināti bērnudārza pedagogi, darbinieki un absolventi. No plkst.17.00 līdz 18.30 ikvienam būs iespēja paviesoties bērnudārzā, bet no plkst.18.30 sāksies reģistrācija pasākuma svinīgajai daļai, kas plkst.19.00 sāksies Siguldas pagasta Kultūras namā.

Plkst.20.00 Valmieras Drāmas teātra izrāde „Bask@bols.lv” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”. Monoizrādē, kas nominēta 2013./2014.gada Latvijas teātru gada balvai „Spēlmaņu nakts” kategorijā „Gada režisors”, vienīgo lomu spēlē jaunais aktieris Rihards Jakovels. Izrādes sižets veidots kā atraktīva saruna par basketbolu un dzīvi, tādēļ tiks meklētas atbildes, vai atdodot sevi simtprocentīgi sirdslietai, kaut kas paliek pāri arī dzīvei? Kā sevi sagatavot smagam, mērķtiecīgam darbam? Vai no citiem iespējams prasīt to pašu, ko no sevis?

Sestdien, 19.martā

Plkst.10.00 III Bērnu un jauniešu teātra festivāls „Laimes lācis 2016” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” turpinās priecēt skatītājus, piedāvājot 11 interesantus priekšnesumus.

Plkst.19.00 Danču vakars Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.19.00 Latvijas maksibasketbola čempionāts Siguldas Sporta skolā. Sacentīsies basketbola komanda „Sigulda” un „Dakteri”.

Plkst.20.30 Siguldas novada pašvaldība piedalās akcijā „Zemes stunda”, izslēdzot apgaismojumu laika posmā no plkst.20.30 līdz 21.30 Livonijas ordeņa pilij. Līdzdarboties akcijā, izslēdzot apgaismes objektus uz 60 minūtēm, var ikviens pasaules iedzīvotājs, kuram rūp vides aizsardzības aktualitātes.

Svētdien, 20.martā

Plkst.10.00 Pavasara atklāšanas pārgājiens Siguldā aptuveni 15 km garumā, aplūkojot populārākos Siguldas apskates objektus – Gaujas senleju, Gūtmaņa alu, Velnalu, Livonijas ordeņa Siguldas pili un citus. Dalībnieku tikšanās plkst.10.00 dzelzceļa stacijas laukumā.

Plkst.11.00 Lekcija „Baltu zīmes” nodarbību centrā „Namiņš”.

Plkst.12.00 Pierīgas novadu vokālo ansambļu skate koncertzālē „Baltais flīģelis”.

Plkst.14.30 Pasākums„Pavasara sajūtu straumes” ar kokles, flautu, planetāro gongu u.c. netradicionālu instrumentu skaņām kopā ar Daci Straumi un Dārtu Zvaneri Turaidas muzejrezervātā. Iespēja izbaudīt skaņu vibrāciju straumi, sajust Visuma bezgalību un satikt sevi sevī.

Plkst.16.00  Siguldas eksotisko deju studija „Soul Sisters” aicina doties krāšņā ceļojumā ziedu un deju pasaulē, apmeklējot eksotisko deju koncertu „Ugunspuķes karnevāls” Siguldas novada Kultūras centrā.

Izstādes

  • Tematiskā literatūras izstāde „Lieldieniņa braukšus brauca, asnus veda vezumā” Siguldas pagasta Jūdažu bibliotēkā;
  • Izstāde „Siguldas dzelzceļa stacijas stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Profesija – grāmatnieks” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Nerimtīgais meklētājs” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Tematiskā izstāde „Baltas vien man aitiņas” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Fotoizstāde „Pavasara pilieni” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Izstāde „Manas mājas” Siguldas pagasta Kultūras namā;
  • Grafiskā dizaina izstāde no Latvijas Dizaineru savienības fondiem Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Lieldienas gaidot..” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā;
  • Izstāde par Reiņa Pētersona daiļradi „Es nerunāšu, es labāk zīmēšu” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi