×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-18
No 1.aprīļa AS „Pasažieru vilciens” ieviesīs zonu tarifus vairākos maršrutos

No 1.aprīļa AS „Pasažieru vilciens” ievieš zonu tarifus maršrutos RīgaSkulte, RīgaJelgava, RīgaTukums, RīgaSigulda un RīgaAizkraukle. Līdz ar šīm izmaiņām mainīsies arī biļešu cenas daudzviet braukšana ar vilcienu kļūs ievērojami lētāka. Tāpat tiks piedāvāti jauni biļešu veidi un paplašinātas biļešu iegādes iespējas.

Brauciena cena zonu ietvaros veidosies, summējot šķērsoto zonu skaitu, bet, ja brauciena sākuma vai galapunkts atrodas ārpus zonu tarifa darbības, brauciena cena būs tāda pati kā līdz šim. Ar visu maršrutu zonām un starpzonām var iepazīties šeit.

Siguldas līnija, kas ved cauri Siguldas novadam, ir sadalīta A, B un C zonās. Ar iegādāto zonu biļeti var braukt ne tikai līdz biļetē norādītajam galamērķim, bet gan līdz pat zonas robežai. Lai nepieļautu krasas braukšanas maksas izmaiņas, pārvietojoties starp blakus esošajām zonām, tiks ieviestas divu veidu starpzonas:


Braukšanas maksas izmaiņas Siguldas līnijā:






Paralēli zonu tarifiem no 1.aprīļa pasažieru ērtībām tiks piedāvāti jauni biļešu veidi – dienas biļete, kā arī trīs, četru un piecu dienu biļetes, kas dažādās kombinācijās ļaus izvēlēties pasažiera vajadzībām un vēlmēm atbilstošāko dienu skaitu. Ar biļešu veidiem var iepazīties šeit.

Zonu tarifu sistēma paver iespēju ieviest jaunus, draudzīgākus biļešu veidus, lojalitātes programmas, kā arī paplašināt biļešu tirdzniecības iespējas, piedāvājot pasažieriem ar laiku nopirkt biļetes biļešu automātos, internetā, mobilajā aplikācijā, kā arī vilcienā ar norēķinu karti. Zonu tarifu sistēmas vienkāršība un ērtums nodrošina ātrāku klientu apkalpošanu un mazākas rindas pie biļešu kasēm.

Zonu tarifu sistēmas ieviešana ļaus turpināt pilnveidot klientu apkalpošanas kvalitāti un realizēt pasažieru interesēm atbilstošus uzlabojumus. Saskaņā ar uzņēmuma plāniem jau aprīlī konduktori tiks apgādāti ar mobiliem multifunkcionāliem kases aparātiem, un turpmāk vairs nebūs nepieciešamības vilcienā nepieciešamība vilcienā iegādātās biļetes izrakstīt ar roku.

Vasarā pasažieriem tiks piedāvātas iespējas iegādāties biļetes internetā un mobilo ierīču aplikācijās, un līdz gada beigām noslogotākajās stacijās tiks uzstādīti pašapkalpošanās biļešu tirdzniecības automāti. Līdz šī gada beigām tiks piedāvāta iespēja vilcienos par braucienu norēķināties ar bankas kartēm, tai skaitā bezkontakta kartēm.

Zonu tarifu apraksts, braukšanas maksa konkrētos posmos un cita noderīga informācija būs pieejama visās stacijās un pieturas punktos, AS „Pasažieru vilciens” mājaslapā, mobilajās aplikācijās, Rīgas Centrālās stacijas Klientu apkalpošanas centrā, kā arī zvanot pa bezmaksas dzelzceļa uzziņu tālruni 80001181.

Pasažieru vilcienu maršrutu shēmu iespējams lejuplādēt šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Intars74
- 2016-03-23 07:18

Ļoti skaitas cenas. Tagad būs izdevīgāk braukt ar vilcienu nekā ar autobusu.

Pasākumi