×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-18
Aktīvi norit gatavošanās pirmajam šūpoļu festivālam

Šonedēļ Siguldā notiek gatavošanās pirmajam šūpoļu festivālam „Latvija šūpojas Siguldā”, kurš norisināsies no 26. līdz 28.martam. Starp vairāk nekā 20 interaktīvajiem un krāšņajiem festivāla vides objektiem būs grupas „Dzelzs vilks”, scenogrāfa un tēlnieka Rūdolfa Baltiņa un jaunās mākslinieces Kristīnes Niedrājas, ziņu portāla TVNET, novada uzņēmēju, bērnu, šūpoļu meistara Mārtiņa Rupmeja un „Master Wood” radītas šūpoles un vides objekti.

Festivāla objekti tiks izvietoti 1,5 kilometru garā ceļa posmā no Siguldas dzelzceļa stacijas līdz Svētku laukumam un tie būs brīvi pieejami ikvienam interesentam triju dienu garumā jebkurā diennakts laikā. Īpaši uz festivālu tiek gaidītas ģimenes ar bērniem.

Sestdien, 26.martā, plkst.13.00 pie Siguldas dzelzceļa stacijas vairāk nekā 20 novada Lieldienu zaķi atklās pirmo šūpoļu festivālu.

27.martā no plkst.9.00 līdz 16.00 festivāla norisi papildinās Lieldienu svinēšana kopā ar folkloras kopām un amatnieku tirdziņš Siguldas Svētku laukumā. Uz Lielās dienas svinēšanu siguldiešus un pilsētas viesus aicinās Siguldas novada Kultūras centra folkloras kopa „Senleja” un Allažu pagasta Tautas nama bērnu un jauniešu folkloras kopa „Tiptaiņi”, saulei uzgavilēs postfolkloras mūzikas grupa "Daba San".

Pasākuma apmeklētāji Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā varēs saņemt īpašo šūpoļu ceļa karti. Karte būs pieejama arī Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv.

Grupas „Dzelzs vilks” šūpoļu tapšanas aizkulises būs iespējams skatīties Latvijas jaunatklāšanas raidījumā „TE” ceturtdien, 24.martā, plkst.21.15 LTV1.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi