×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-19
Siguldas Valsts ģimnāzijā norisinās atklātais čempionāts ātrajā šahā

Siguldas Valsts ģimnāzijā 18. martā bija dzirdamas bērnu balsis gandrīz no visiem Latvijas reģioniem. Ģimnāzijas atklātais čempionāts ātrajā šahā bija pulcējis 35 dalībniekus no Ventspils, Dobeles, Jūrmalas, Rīgas, Inčukalna un Siguldas.

Turnīrā katram dalībniekam bija jānospēlē 7 spēles, un tā bija laba iespēja skolēniem no Siguldas Valsts ģimnāzijas  un Laurenču sākumskolas mērot spēkus ar mazāk pazīstamiem  oponentiem. Lai arī cīņas bija spraigas un dažam gados jaunākam dalībniekiem reizēm acīs pat pavīdēja pa bēdu asarai,  tomēr turnīra rezultātus var vērtēt kā ieguvumu katram dalībniekam.

Pirmo vietu ar 7 izcīnītiem punktiem no 7 iespējamiem pārliecinoši ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 11. klases skolnieks Māris Miglinieks. Otro vietu ar 6 punktiem ieguva Daniels Rafaels Siders no Ventspils 4.vidusskolas, bet trešajā ar 5 punktiem ierindojās Aleksandrs Smirnovs no Jūrmalas Jaundubultu vidusskolas. Citi Siguldas skolēni ierindojās šādās vietās: Ernests Aļļis, Siguldas Valsts ģimnāzija – 5. vieta (5 punkti), Renārs Vanags, Laurenču sākumskola – 12. vieta (4 p.), Jurģis Pētersons, Siguldas Valsts ģimnāzija – 15. vieta (4 p.), Kārlis Lielmanis, Laurenču sākumskola – 19. vieta (3,5 p.), Krišjānis Gercāns, Laurenču sākumskola  – 20. vieta (3,5 p.), Kārlis Dzintars, Laurenču sākumskola – 31. vieta (2 p.), Liveta Birzgale, Laurenču sākumskola – 34. vieta (2 p.).

Čempionāta rezultāti pieejami šeit.

Atbraukušo bērnu treneres Ilze Burkevica no Ventspils un Imanta Abula no Dobeles uzteica patīkamo turnīra atmosfēru un izteica novēlējumu, lai turnīrs kļūtu regulārs. Šaha turnīrs Siguldas Valsts ģimnāzijā ir labs papildinājums šī mācību gada sākumā atsāktajai šaha pulciņa darbībai, kuru vada kādreizējā Latvijas jauniešu izlases  dalībniece meistarkandidāte Sandra Harlinska.

Siguldas Valsts ģimnāzijas atklāto čempionātu ātrajā šahā organizēja Sandra Harlinska un ģimnāzijas  fizikas skolotājs Jānis Bukins.

 

Visvaldis Gercāns
šaha meistarkandidāts


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi