×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-29
Sākusies pieteikšanās SEB MTB maratona seriālam

Igo Japiņa sporta aģentūras interneta vietnē www.velo.lv un arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā iespējams reģistrēties dalībai Latvijas lielākajā riteņbraukšanas seriālā – SEB MTB maratonam.

Šogad populārās sacensības iegūs jaunu nozīmi, jo pirmo reizi viens no posmiem, kas 5.jūnijā norisināsies Siguldā, būs arī Eiropas XCM (maratona) čempionāts, dodot iespēju sportistiem apliecināt savus spēkus, startējot Eiropas līmeņa sacensībās.

SEB MTB maratona posmi:

  • 24.aprīlī Cēsis–Valmiera;
  • 8.maijā Latvijas XCM čempionāts, Smiltene;
  • 5.jūnijā SEB MTB Eiropas XCM čempionāts, Sigulda;
  • 10.jūlijā Vietalva;
  • 31.jūlijā Kuldīga;
  • 14.augustā Talsi;
  • 25.septembrī Ikšķile.

Kā ierasts, ikviens riteņbraukšanas mīļotājs jaunajā SEB MTB sezonā aicināts izvēlēties sev piemērotāko distanci: 55–60 km garo „Toyota Hybrid” distanci, 35–45 km garo „Virši–A” distanci vai 25–35 km garo „Mammadaba” veselības braucienu, kurā nenotiek sacensība starp braucējiem. Savukārt jaunākie riteņbraukšanas entuziasti aicināti spēkus samērot aizraujošā bērnu braucienā (400–5000 m). Siguldas posmā, Eiropas XCM čempionāta ietvaros, velobraucējiem būs iespēja savus spēkus pārbaudīt arī aptuveni 100 km garajā „Toyota Hybrid” distancē. Izvēloties startēt 100 km garajā Eiropas XCM čempionāta distancē, dalībniekiem būs jāiegādājas licence, kura pieejama Latvijas Riteņbraukšanas federācijā, kā arī sacensību dienā pasākuma norises vietā.

Katrā SEB MTB maratona posmā tiks noteikti labākie braucēji vairākās vecuma grupās. Tāpat pēc katra posma tiks noteikts sacensību kopvērtējumā labākais jaunākais braucējs U23 kategorijā, kurš saņems balvas no „Bosch”. Labākie maratona dalībnieki kopvērtējumā saņems naudas balvas, kā arī balvas no SEB MTB maratona atbalstītājiem.

Piesakoties uz visiem SEB MTB maratona posmiem līdz 12.aprīlim, dalībnieki saņems 20% atlaidi. No 29.marta reģistrēties sacensībām būs iespējams arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, kur Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašnieki saņems 20% atlaidi dalībai Siguldas posmā.

Sacensību programma un nolikums pieejami interneta vietnē www.velo.lv. Latvijā lielāko kalnu riteņbraukšanas seriālu SEB MTB jau 15.sezonu rīko Igo Japiņa sporta aģentūra. Sacensību partneris un atbalstītājs vairāku sezonu garumā – „SEB banka”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi