×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-29
Siguldas tramplīnlēcējiem godalgas Igaunijas četru pilsētu tramplīnu turnejā

Igaunijā noslēdzās četru pilsētu turnejas sacensības  tramplīnlēkšanā un ziemeļu divcīņā, kur katrs posms notika savā pilsētā – Veru, Elvā, Tallinā un Otepē. Divos pēdējos posmos  piedalījās arī sporta kluba „Lidojošais slēpotājs” audzēkņi, demonstrējot labu sniegumu.

Trešais posms Tallinā tika aizvadīts 12.martā, kur pa k-50 jaudas tramplīnu lēca Markuss Vinogradovs, iegūstot godpilno trešo vietu. Bet divcīņā trīs km discancē, uzrādot labāko laiku savā grupā, Markuss ierindojās otrajā vietā.

Turnejas noslēdzošais posms notika 19.martā Otepē, kurā piedalījas arī jaunie tramplīnlēcēji – Matīss Andžāns (kluba visjaunākais dalībnieks)  un Aleksandrs Kristofors Toms, kuri lēca pa mazajiem tramplīniem un saņēma medaļas par centību un piedalīšanos sacensībās.

Savukārt Līga Bērziņa un Elizabete Stankeviča lēca pa k-25 jaudas tramplīnu, kur Līga ierindojās ceturtajā vietā un divcīņā pēc laba distanču slēpojuma sīvā grupā ieguva otro vietu. Elizabete lēkšanā ieguva otro vietu.  Un Roberts Rusiņš, startējot vienu vecuma grupu zemāk, lēkšanā ieguva trešo vietu un arī divcīņā ieguva trešo vietu. Markuss Vinogradovs, lecot pa K-40 tramplīnu, izcīnīja trešo vietu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi