×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-29
Pieredzes apmaiņā uz Allažu pamatskolu

Pirms Lieldienu brīvdienām Siguldas novada sociālo zinātņu MA skolotāji viesojās Allažu pamatskolā, kur vēroja un pēc tam analizēja skolotājas Anitas Jurgelānes atklāto stundu pasaules vēsturē 8.klasei. Patīkami pārsteidza skolēnu motivācija stundas darbam.

MA skolotājiem bija iespēja neformālā gaisotnē diskutēt par sociālo zinātņu mācību priekšmetu metodēm un iespējām, bet skolas direktore Sandra Tukiša pastāstīja par gatavošanos Allažu pamatskolas 90 gadu jubilejai.

Skolotāja Jurgelāne daudz laika veltījusi, lai apzinātu novada vēsturi un ģeogrāfiju, mums bija iespēja iepazīties ar Allažu kultūras un vēstures  pieminekļiem – Černausku akmeni, Saknīšu – Atvasīšu senkapiem un karsta kriteņu sistēmu, tās izcelsmes ezeriem, kas epizodiski pazūd.

Tāpat jāuzteic Allažu pamatskolas skolēni, kuri ir apguvuši prasmi darboties patstāvīgi, prot savstarpēji sadarboties, kā arī ir izveidojusies laba komunikācija ar skolotāju Jurgelāni.

Paldies sirsnīgajiem Allažu kolēģiem par uzņemšanu un  labi organizēto pasākumu!

Informāciju sagatavoja:
Sociālo zinātņu MA vadītāja
Anita Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi