×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-29
Pateicība šūpoļu festivāla atbalstītājiem

Pirmais šūpoļu festivāls “Latvija šūpojas Siguldā” ir noslēdzies. Siguldas novada pašvaldība pateicas novada uzņēmējiem un iestādēm par iesaistīšanos festivāla tapšanā un rīkošanā. Tikai kopīgi apvienojoties novada uzņēmumiem un organizācijām ir iespējams radīt tik krāšņus svētkus kādi Lieldienu laikā bija Siguldā.

Paldies šūpoļu meistaram Mārtiņam Rupmejam, SIA „RAMEI” un „Master Wood” par stabilajām šūpoļu konstrukcijām un palīdzību desmit šūpoļu tapšanā! Īpašs paldies par pašu veidotajām unikālajām šūpolēm “Dabas radīts”.

Paldies ziņu portālam TVNET par daudzpusīgo festivāla atspoguļošanu un iespēju atvilkt elpu krāsainajos šūpuļtīklos.

Paldies scenogrāfam un tēlniekam Rūdolfam Baltiņam un māksliniecei Kristīnei Niedrājai par aizraujošajiem vides objektiem „Laik, apstājies!” un „Kurš pirmais – zaķis vai ola?”.

Paldies Dabas aizsardzības pārvaldei par iespēju izšūpoties gleznainākajās Siguldas un apkārtnes vietās.

Paldies kafejnīcai „Eklers” par saldākajām šūpolēm, viesnīcai „Pils” par senajām šūpolēm, viesnīcai „Sigulda” par sapņu iešūpošanas šūpolēm. Paldies ziedu salonam „Puķe” un stādaudzētavai „Ķikši” par pavasarīgi ziedošajām un plaukstošajām šūpolēm!

Paldies grupai „Dzelzs vilks” par muzikālajām šūpolēm.

Paldies Latvijas Gumijlēcēju klubam par atraktīvo „Iešūpo tiltu” un „Aerodium” par „Lidojumu”.

Paldies kafejnīcai „Doma” un SIA „Troja” par īpašo pieturas punktu pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem.Paldies tūrisma birojam „Makars.lv” par „Šūpoļlaivu” un veikalam „Veloriba” par visvairāk apspriestajām un fotografētajām šūpolēm. Paldies SIA „Anatols” par šūpošanos garšas pasaulē.

Paldies mazajiem šūpoļu meistariem no bērnudārziem „Pasaciņa”, „Pīlādzītis”, „Ābelīte” un „Ieviņa”, kuru darbi koši rotāja Maija parku un „Jāņa Rozes” grāmatnīcas skatlogu.

Paldies Siguldas pils kompleksam un Edgaram Spridzānam par mūsdienīgajām sviras šūpolēm!

Paldies visiem, kas palīdzēja tapt tik krāšņam šūpoļu festivālam “Latvija šūpojas Siguldā”! Lai radošas idejas veidojot nākošo šūpoļu festivālu “Latvija šūpojas Siguldā”!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi