×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-30
Aizvadīts Lieldienu volejbols

Otrajās Lieldienās, 28.martā, notika Siguldas novada atklātais turnīrs volejbolā, ko organizēja Siguldas novada Sporta pārvalde sadarbība ar sporta klubu „Nuki”. Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē pulcējās 49 dalībnieki, tai skaitā piecpadsmit meitenes un siguldietis Edvards Buivids, kas startē Baltijas volejbola līgā kā ASK/„Kuldīga” spēlētājs.

Uz vietas tika izveidotas līdzvērtīgas desmit komandas, kuras sadalīja trīs apakšgrupās. Spēļu starplaikā norisinājās arī dalībnieku konkurss, kur tika pārbaudīta spēlētāju apakšējo piespēļu precizitāte. Pēc konkursa visām komandām bija iespēja turpināt spēlēt otrajā kārtā un to izspēles gaita bija divu mīnusu sistēma jeb pēc otrās zaudētās spēles komanda izstājās.

Pusfinālā satikās četras saliedētākās un spēcīgākās komandas, kuru spēles bija saistošas, līdzvērtīgas un emocijām bagātas, jo katra no tām vēlējās uzvarēt. Vietu sadalījums Lildienu volejbolā ir sekojošs:
1.vietā komanda „Vienīgie”, kurā startēja Ģirts Zīle, Kaspars Breģis, Māris Pētersons, Druvis Priede, Liene Liberte;
2.vieta „Odzes” komandai – Arvis Boženkovs, Jānis Butevics, Kārlis Bergs, Lelde Bērziņa;
3.vietu izcīnīja komanda „Luksafors” jeb Edvards Buivids, Gvido Gailītis, Jānis Veits, Marita Bičkovska, Marianna Saikova;
4.vieta komandai „Vienalga”, kurā spēlēja Gints Antoms, Roberts Trelijs, Kristaps Lazdiņš, Sabīne Bičkova, Laura Petroviča.

Informāciju sagatavoja:
Andris Nuķis


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi