×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-04
PAPILDINĀTS: Siguldas skolēnu panākumi ķīmijas olimpiādēs

Februāra beigās Siguldas Valsts ģimnāzijā norisinājās Atklātā ķīmijas olimpiāde, kurā skolēni 180 minūtes pildīja uzdevumus, kurus sastādījuši 2015.gada olimpiādes laureāti. Atzinību un balvu ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.c klases skolniece Aivita Mūze, 9.m klases skolniece Laura Pauniņa, 12.a klases skolnieks Valts Krūmiņš un Siguldas 1.pamatskolas 8.a klases skolniece Dārta Adzilča un 9.a klases skolniece Liene Beāte Arnicāne.

Savukārt no 22. līdz 24.martam Rīgas Tehniskajā universitātē un Latvijas Universitātē notika Valsts Ķīmijas olimpiāde 9.–12. klases skolēniem. 206 skolēnu starpā bija arī Siguldas Valsts ģimnāzijas pārstāvji – Valts Krūmiņš un Andželika Gladko, kā arī Siguldas 1.pamatskolas 9.a klases skolniece Liene Beāte Arnicāne un Alise Anna Stīpniece.

Pirmajā dienā skolēniem Dabaszinātņu mājā norisinājās teorētiskā kārta, no kuras 25 labākie no katras klašu grupas nākamajā dienā varēja spēkoties, pildot laboratorijas darbus. Divpadsmito klašu grupā startēja 40 skolēnu, viņu starpā siguldietis Valts Krūmiņš spēja parādīt ļoti labu sniegumu un izcīnīt III pakāpes diplomu, bronzas medaļu un balvas. No Siguldas 1.pamatskolas abām skolniecēm izdevās iekļūt otrajā kārtā, kurā Liene Beāte Arnicāne ieguva trešo vietu un Alise Anna Stīpniece – ieguva atzinību.

Paldies skolēniem par ieguldīto darbu un atsaucību ķīmijas olimpiāžu dalībā.
Un sveicam ar izciliem panākumiem!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas ķīmijas skolotāja
Ilona Brakovska
un
Siguldas 1.pamatskolas ķīmijas skolotāja
Madara Pētersone
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi