×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-04
Siguldietis finišē pirmais ultramaratonā Rīga–Valmiera

Siguldietis Uldis Kļaviņš sestdien pirmais finišēja RīgasValmieras nakts ultramaratonā , kurā 107 kilometru distancē startēja vairāk nekā 100 dalībnieku. Kļaviņš finišēja pēc astoņām stundām, 26 minūtēm un 49 sekundēm, tuvāko sekotāju apsteidzot par vairāk nekā 25 minūtēm.

Nakts skrējiens Rīga–Valmiera notika jau trešo gadu, pulcējot apmēram 90 vīriešus un 30 sievietes. Skrējiena starts bija tieši pusnaktī no Brīvības pieminekļa. Nakts ultramaratonā piedalījās gan ilggadēji skrējēji, gan jaunie censoņi. Dalībnieki Valmierā ierasti finišēja, pieskaroties pie Svētā Sīmaņa baznīcas durvju kliņķa. 

Arī šogad startēja leģendārais skrējējs Georgs Jermolajevs, kura 1992.gadā uzstādītais trases rekords – astoņas stundas, viena minūte un 38 sekundes – arvien ir skrējiena rekords.  Tolaik trasē uzstādīto Jermolajeva rekordu vēl nevienam nav izdevies pārspēt. 

Agrāk sacensības distancē Rīga–Valmiera tika rīkotas ik gadu laikā īsi pirms un pēc valsts neatkarības atjaunošanas. Mūsdienās skrējiena laikam izvēlētas marta beigas vai aprīļa pats sākums, simboliski atklājot vasaras skriešanas sezonu. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi