×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-05
„Knīpas un Knauķi” 45 gadu jubilejas koncerts koncertzālē „Baltais flīģelis”

16.aprīlī plkst.13.00 Siguldas koncertzālē „Baltais flīģelis” notiks bērnu vokālās studijas „Knīpas un Knauķi” 45 gadu jubilejas ieskaņas koncerts, kurā skanēs dziesmas no jaunā Andra Sējāna albuma „Mazo bizoņu dziesmas” un Renāra Kaupera topošā dziesmu albuma „Vienmēr dziedu es”, kurš iznāks šī gada maijā.Koncerta īpašie viesi – bērnu vokālā studija „Siguldiņa”.

Visas jaunās dziesmas jau radušas īpašu atbalsi vokālās studijas „Knīpas un Knauķi” bērnu sirdīs, dodot iedvesmu un enerģiju visai kuplajai saimei arvien pilnveidoties un augt gan muzikālās izpausmēs, gan emocionālās atklāsmēs.

Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā studija savu 45 gadu jubileju vēlas svinēt ar priecīgu skatu, veidojot krāsainu un spilgtu „Knīpas un Knauķi” momentuzņēmumu, bet aizvadīto gadu retrospekcijas atstāt nākamajai apaļajai jubilejai. „Knīpas un Knauķi” vēlas apzināties sevi un savu dziedātprieka laimi šodien, rīt un vienmēr – dziedu vakaros un rītos!

Biļetes cena – 5 eiro,  Siguldas novada iedzīvotāju ID kartes īpašniekiem – 3 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi