×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-05
Aicina piedalīties foto orientēšanās sacensībās „Stikla skrējiens Siguldā”

Trešdien, 20. aprīlī, Latvijas skolu orientēšanās kausa ietvaros Siguldā notiks foto orientēšanās sacensības „Stikla skrējiens Siguldā”.

Foto orientēšanās sacensības Siguldā notiks pirmo reizi, lai pilsētnieku un pilsētas viesu vidū popularizētu stikla šķirošanu un atbildīgu attieksmi pret vidi.Skrējiena „Dalības maksa” ir stikla pudele vai burka no katra komandas dalībnieka, kas būs jāiemet Runājošajā stikla šķirošanas konteinerā pie reģistrēšanās punkta.

„Stikla skrējiena” noteikumi paredz, ka dalībniekiem vienas stundas laikā ir jānofotografējas vismaz pie desmit kontrolpunktiem – stikla šķirošanas konteineriem, Siguldas pilsētā. Distanci drīkst veikt, skrienot vai braucot ar velosipēdu.

Reģistrēšanās un skrējiena starts tiks dots pļavā pie Krišjāna Barona pieminekļa. Reģistrācija foto orientēšanās sacensībām sāksies plkst.12.30, bet „Stikla skrējiena Siguldā” starts tiks dots plkst.13.00, un sacensības ilgs vienu stundu. Pasākuma laikā šeit varēs uzzināt gan par atkritumu šķirošanu, gan par videi draudzīgu dzīvesveidu. Par mūziku rūpēsies DJ Cimo.

Galvenā balva – dāvanu karte 100 eiro vērtībā no „Rimi” tiks izlozēta starp komandām, kas būs izpildījušas „Stikla skrējiena” noteikumus – stundas laikā nofotografējušās vismaz pie desmit stikla šķirošanas konteineriem. Savukārt komanda, kura būs atnesusi visvairāk pudeļu un burku, saņems dāvanu grozu no „Rimi” 50 eiro vērtībā, kā arī atraktīvākā komanda saņems speciālbalvu no PSIA „Jumis” 50 eiro vērtībā.

Pieteikties foto orientēšanās sacensībām var PSIA „Jumis” mājas lapā www.jumis.lv vai AS „Latvijas Zaļais punkts” mājas lapā www.zalais.lv.

„Stikla skrējiens Siguldā” tiek rīkots sadarbībā ar veikaliem „Rimi Latvia”, SIA „CIDO grupa” un Latvijas Orientēšanās federāciju.

Jau ziņots, ka Sigulda 20.aprīlī uzņems lielākās jaunatnes orientēšanās sacensības Latvijā – Latvijas skolu orientēšanās kausu. Lai piedalītos sacensībās, nepieciešama skolas komanda, kurā ir vismaz trīs dalībnieki. Plašāka informācija par sacensībām pieejama http://skolukauss.lof.lv vai šeit.
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi