×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-06
Noslēdzošā „Mana laimes formula” tikšanās reize ar Artūru Tereško

Pēdējā sezonas tikšanās reize ciklā „Mana laimes formula” notiks 14.aprīlī plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā ar Latvijas pazīstamāko fitoterapeitu, ārstu Artūru Tereško – dzīvesgudru, dzīvespriecīgu un harmonisku cilvēku, kurš ar savu klātesamību dara pasauli gaišāku un veselīgāku.

Aprīlis ir laiks, kad Latvijas laukos un dārzos mostas jaunie dzinumi, kad ļaudis steidz meklēt spēcīgu vitamīnu devu pēc garās ziemas tumšajiem vakariem. Arvien vairāk pieaug interese par dažādiem dabiskas izcelsmes preparātiem un biežāk izskan vārds „fitoterapija”. Tādēļ uz sarunu aicinām cilvēku, kas palīdzēs ko jaunu uzzināt, izprast un novērtēt dabas sniegtās iespējas.

Šos vakarus nevar dēvēt par lekcijām, tās ir sarunas par un ap visu, sarunas, kuras iespējams spēj iedvesmot, sarunas, pēc kurām iespējams redzēt lietas citā kvalitātē, sarunas, kuras aizkustina un liks padomāt un saprast. Tikšanos vakaru cikls „Mana laimes formula” ir lieliska iespēja neformālā gaisotnē iepazīties ar sevi pierādījušiem cilvēkiem un viņu veiksmes stāstiem, iepazīt vakara viesi no pašas labākas – cilvēcīgās puses.

Ieejas maksa – 2 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi