×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-07
Notiks Siguldas novada Radošo talantu finālkonkurss

Siguldas novada Radošo talantu konkursa pirmajā kārtā ar 43 muzikāliem, horeogrāfiskiem un dramatiskiem priekšnesumiem uzstājās 116 konkursa dalībnieki. 10.aprīlī plkst.12.00 Siguldas novada Kultūras centrā finālkonkursā ar 16 skatuviskiem priekšnesumiem uzstāsies konkursa pirmās kārtas laureāti, kuri sacentīsies par iespēju piedalīties Siguldas Novada svētkos maija beigās.

No Allažu un Mores pagastu apvienotās pirmās kārtas konkursa, kas notika 12.martā Allažu pagasta Tautas namā, finālam tika izvirzīti pieci priekšnesumi. Vecuma grupā no sešiem līdz 10 gadiem konkursa finālā uzstāsies dziedātāja Megija Dulpe un dejotāja Asnāte Želņina, pusaudžu konkurencē – flautiste un dziedātāja Ringlinda Paegle un pianiste Evita Grantiņa, bet pieaugušo konkurencē – vokālais ansamblis „Liepavots”.

Aizvadītājā svētdienā, 3.aprīlī Siguldas pagasta Kultūras namā norisinājās otrais Siguldas novada Radošo talantu konkursa pirmās kārtas posms un uz finālkonkursu tika izvirzīti 11 priekšnesumi. Bērnu grupā finālā piedalīsies dziedātājas Paula Tamane un Marta Zandberga, pianiste Keita Marcinkeviča, vokālās studijas „Siguldiņa” grupa „Kripatiņas”, kuras sastāvā dziedās Tija Pecholca, Tīna Krontāle, Gabriela Niedinga, Emīlija Parafiņuka, Sāra Rācene, Rēzija Krauze, Paula Patmalniece, Paula Tamane, kā arī bērnudārza „Saulīte” deju kolektīvs „Saulstariņš” ar deju „Jautrās peles”, kuru izpildīs Paula Samoilova, Gabriela Niedinga, Sanija Ķēde, Paula Tamane, Tija Pecholca, Emīlija Zverbule, Megija Vilenfelde, Enija Stalmane, Paula Elīza Ozola, Bruno Mančinskis, Artūrs Freimanis, Largo Grīnbergs, Klāvs Ervalds, Jānis Graudiņš, Elmārs Klibas, Artis Bērziņš, Kristaps Neimans un Kristaps Ondzulis. Pusaudžu grupā par iespēju uzstāties Novada svētkos sacentīsies akordeonists Kristians Lelis, dziedātāja Adele Ķiploka un bundzinieks Francis Daniels Veģeris, bet pieaugušo grupā uzstāsies koklētāja Ieva Mežgaile un dzejniece Laima Mūrniece, dziedošā pensionāre Māra Fridrihsone un Dace Līkopa ar savu dejas horeogrāfiju.

Finālkonkursu vadīs aktieris un improvizators Uģis Točs. Konkursa dalībniekus finālā vērtēs grupas „Dzelzs vilks” līderis Juris Kaukulis, grupu „The Sound Poets” un „Pienvedēja piedzīvojumi” bundzinieks Pēteris Lunde un Siguldas novada Kultūras pārvaldes radošā producente un režisore Ilze Jakubovska. Finālkonkursa laureātiem balvas nodrošina Siguldas novada uzņēmumi „Siguldas Maiznieks”, „Tarzāns", „Mājas virtuļi”, „Rozīnīte”, „Sortus” un „Drawies”.

Ieejas maksa skatītājiem – 1 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi