×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-08
Uzņēmums „JUMIS” Spodrības mēnesī aicina sakopt savu apkārtni

Aprīlis tradicionāli ir spodrības mēnesis, kas nozīmē, ka ikvienam iedzīvotājam ir iespēja piedalīties gan apkārtējās vides sakopšanā, gan iesaistīties ikgadējā Lielajā Talkā.  Arī Siguldas pilsētas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA „JUMIS” aicina iedzīvotājus aktīvi piedalīties Spodrības mēnesī, sakopt savu īpašumu un kopīgi rūpēties par vides sakoptību Siguldas novadā. Uzņēmumsir sagatavojis vairākus piedāvājumus novada iedzīvotājiem, lai sava īpašuma sakārtošana būtu ērtāka.

Lielgabarīta atkritumu izvešana
Spodrības mēnesis ir īstais laiks, lai iztīrītu savus pagalmus, mājas un pagrabus no vecām mēbelēm un citām liela izmēra lietām. Tādēļ SIA „JUMIS”  piedāvā īpašu akciju – no 1.līdz 30.aprīlim, piesakot lielā izmēra (8m3 vai 10 m3) atkritumu konteineru Siguldas novadā,  pasūtījumam tiek piemērota 10% atlaide no standarta cenas:

Zaļo atkritumu izvešana
Sakopjot dārzu, piemājas teritoriju vai tuvējo apkārtni, daudziem aktuāls ir jautājums, kur likt pērnās lapas, zāli, koku zarus, jo sadzīves atkritumu konteineros tos nedrīkst izmest. Nelielam daudzumam zaļo atkritumu uzņēmums piedāvā iegādāties zaļo, marķēto 120 litru maisu. Viena maisa cena kopā ar izvešanu ir 1.00 eiro. Maisus var iegādāties SIA „JUMIS” klientu apkalpošanas centrā Siguldā, R.Blaumaņa ielā 10, katru darba dienu no plkst.8.30 līdz 17.00.
Lielākam zaļo atkritumu daudzumam piedāvājam liela izmēra konteinerus.

Stikla un plastmasas iepakojuma šķirošana
Tāpat aicinām iedzīvotājus pārskatīt savus virtuves plauktus, pieliekamos un pagrabus un atbrīvoties no liekajām stikla burkām un pudelēm, kā arī plastmasas pudelēm. Stikla un plastmasas iepakojumu iedzīvotāji var bez maksas izmest kādā no publiskajiem šķirošanas konteineriem, kuru adreses aplūkojamas šeit, vai sazinoties ar mums.

Šķirošanas laukums
Uzņēmuma atkritumu šķirošanas laukums atrodas iedzīvotājiem ērtā un pieejamā vietā Siguldas pagasta „Zemdegās”, tā platība ir 400 kvadrātmetri. Tajā divas reizes nedēļā ir iespējams bez maksas nodot kartonu, papīru, PET pudeles, tetrapakas, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un nolietotās elektropreces.
Laukums ir atvērts otrdienās no plkst.14.00 līdz 16.00 un sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00.

Lielās Talkas dienā, 23.aprīlī, SIA „JUMIS” šķirošanas laukums strādās divas stundas ilgāk – no plkst.10.00 līdz 16.00.

Plašāku informāciju par SIA „JUMIS” piedāvātajiem pakalpojumiem Spodrības mēnesī var saņemt, zvanot uz tālruni 26112288, 67972286 vai rakstot e-pastu info@jumis.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi