×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-11
Amatu diena Siguldas 1.pamatskolā

Aizvadītajā piektdienā, 8.aprīlī, Siguldas 1.pamatskolā jau ceturto gadu notika Amatu diena, kurā piedalījās 7., 8. un 9.klašu skolēni. Pasākuma mērķis bija iepazīstināt skolēnus ar dažādām izglītības iespējām, lai apgūtu savu nākotnes profesiju.

Amatu dienā skolēni varēja uzzināt par dažādām profesijām, to ikdienas gaitu, plusiem, mīnusiem. Lai skolēniem rastos pilvērtīgāks priekšstats, skolā viesojās Jelgavas tehnikuma un Rīgas tehniskās koledžas pārstāvji, SEB bankas vecākā klientu apkalpošanas speciāliste Sandra Baumane, televīzijas žurnālists Ēriks Palkavnieks un aktīvais Siguldas novada uzņēmējs Kristaps Turauskis.

Skolēni ar interesi klausījās viesu stāstītajā, kā arī labprāt iesaistījās abu mācību iestāžu organizētajās praktiskajās nodarbībās.

Paldies visiem, kuri piedalījās Amatu dienas veiksmīgā norisē, paldies arī lektoriem par ieguldīto laiku!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1.pamatskolas direktors
Valters Mačs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi