×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-11
Siguldieši cīnās par medaļām „Lāses kauss 2016” finālā

Šogad volejbola turnīra „Lāses kauss 2016” atlasē vidusskolas un pamatskolas grupās piedalījās aptuveni 650 komandas no visas Latvijas. No aptuveni 260 vidusskolas puišu komandām 33 spēcīgākās 9.aprīlī tikās lielajā finālā Skonto hallē Rīgā, tostarp arī Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda – Kristaps Ozols (12.d klase), Jānis Gulbis (12.c klase), Teodors Kerimovs (12.a klase), Kristaps Zeila, Ralfs Bērziņš un Mārcis Gaigalnieks (12.b klase), Matīss Rencis (11.a klase) un Kristaps Platačs (Murjāņu sporta ģimnāzija).

Siguldieši tika ielozēti vienā grupā ar Baltinavas vidusskolas, Krāslavas Valsts ģimnāzijas, Gulbenes novada Valsts ģimnāzijas un Ventspils 4.vidusskolas pārstāvjiem. Apakšgrupu pirmajā spēlē mūsu puiši tikās ar Krāslavas komandu – sākums bija nervozs, taču puišiem izdevās iespēlēties un izcīnīt vieglu uzvaru 18:12. Otrajā spēlē izšķīrās pirmās vietas grupā liktenis, ko mūsu puiši izmantoja, maču beidzot ar drošu uzvaru 15:11. Tika uzvarēta arī trešā spēle ar Ventspils puišiem, bet ceturtajā piedzīvota sakāve pret gulbeniešiem ar 13:14. Tomēr šis zaudējums neko neietekmēja kopvērtējumā, un siguldieši no grupas „izkļuva” kā pirmie.

Sacensību otrajā posmā siguldieši jau bija garantējuši vietu starp 12 labākajām komandām. Puiši salīdzinoši vieglā piektajā mačā uzvarēja valmieriešus, bet sestā spēle, kur uzvaras gadījumā komanda iegūtu visā turnīrā garantētu ceturto vietu, pret Rīgas Tehniskās koledžas pārstāvjiem padevās krietni vien grūtāka. Mačs ritēja punkts punktā līdz pat beigu svilpei, kad tika paziņotas spēles beigas ar rezultātu 12:13 rīdzinieku labā. Taču bumba vēl atradās spēlē, un tā bija jāizspēlē līdz galam. Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda ar savu neatlaidību panāca tik ļoti svarīgo neizšķirtu, kas sniedza iespēju turpināt cīņu par medaļām.

Fināla pirmajā cīņā mūsu puišiem bezierunu zaudējums Jēkabpilij – 9:19. Otrajā mačā arī pamatīgs zaudējums Aizputes vidusskolai ar 7:17. Taču pēdējo maču izdevās gandrīz pat uzvarēt, tomēr beigās Daugavpils puiši spēja salauzt spēli un uzvarēt ar 14:9. Galarezultātā puiši ierindojās augstajā ceturtajā vietā, kas ir ļoti atzīstams sniegums.

Puišiem šīs bija sezonas svarīgākās un noslēdzošās spēles. Lielai daļai komandas šī bija pēdējā iespēja uzspēlēt kopā šādā sastāvā. Siguldas Valsts ģimnāzijas volejbolistu vārdā sakām lielu paldies trenerim Kārlim Bergam par lielisko treniņu vadīšanu, par visiem uzvarētajiem turnīriem un par lieliskajām emocijām „Lāses kausa 2016” finālā!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.b klases skolnieks
Mārcis Gaigalnieks


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi