×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-12
Atbalsta grupas programma vecākiem un bērniem „Izproti sava bērna bailes”

Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centrs aicina iesaistīties vecāku un bērnu atbalsta grupas programmā „Izproti sava bērna bailes”, kas notiks bez maksas 10 ceturtdienas, sākot no 14.aprīļa, plkst. 15 – 17 Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta telpās (Zinātnes ielā 7).

Programmas mērķis ir palīdzēt vecākiem izprast sava bērna bailes, uzlabot savstarpējās attiecības un pārvarēt šķēršļus: novērst bērna uzvedības problēmas, mazināt trauksmes līmeni, uzlabot vecāku prasmes un savstarpējās attiecības ar bērnu, kā arī novērst uzmācīgas atmiņas un bailes.

Bērnu grupu vadīs Ģimenes atbalsta centra vadītāja Ruta Leišavniece, tikmēr pieaugušo grupu konsultēs Ģimenes atbalsta centra sociālā darbiniece Arta Skudra.

Pieteikšanās un sīkāka informācija pa tālruni 29422503.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi