×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-21
„Stikla skrējiens Siguldā” pulcē turpat 300 dalībniekus

Pirmās foto orientēšanās sacensības „Stikla skrējiens Siguldā”, kas notika vakar – 20.aprīlī, pulcēja 280 dalībniekus – gan orientēšanās sporta entuziastus, gan skolēnus, gan Siguldas pilsētas iedzīvotājus. “Stikla skrējiens Siguldā” notika pirmo reizi, lai popularizētu stikla šķirošanu, kā arī veicinātu atbildīgu attieksmi pret vidi pilsētnieku un pilsētas viesu vidū.

No kopumā 75 komandām, kas piedalījās foto orientēšanās sacensībās, galveno balvu no veikala “Rimi” – dāvanu karti 100 eiro vērtībā, izlozes kārtībā ieguva komanda “Bulciņas” no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas. Speciālbalvu – dāvanu grozu no veikala “Rimi”, saņēma komanda “Stikla stabiņi” un komandas kapteinis Māris Stabiņš par visvairāk atnestajām stikla pudelēm un burkām. Komanda sacensībās piedalījās, iemaksājot “dalības maksā” 391 stikla pudeli un burku.

Savukārt Siguldas pilsētas SIA “Jumis” speciālbalvu – piedzīvojuma parka “Tarzāns” dāvanu karti 50 eiro vērtībā saņēma komanda “Džentelmeņi” – Klāvs Inbergs un Jānis Muižnieks no Siguldas valsts ģimnāzijas 10.b klases.

Foto orientēšanās sacensības “Stikla skrējiens Siguldā” organizēja Siguldas pilsētas SIA „Jumis” un AS „Latvijas Zaļais punkts” sadarbībā ar pasākuma atbalstītājiem – veikaliem “Rimi”, sulu ražotāju “Cido” un Latvijas Orientēšanās federāciju. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi