×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-22
Notiks Mākslu skolas Teātra nodaļas audzēkņu diplomdarba izrāde

Otrdien, 26.aprīlī, plkst.19.00 Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” notiks Teātra nodaļas audzēkņu diplomdarba izrāde – Neretieša situāciju spēle „Mammu, es precos!”.

Šī izrāde prasa lielu uzdrīkstēšanos uz skatuves pārtapt par gluži citiem cilvēkiem, par tādiem, kuri savas dzīves ir ne pa jokam samudžinājuši, viegli plūstot pa straumi un ļaujoties dziņām un kaislībām. Izrādes pamatā ir situācija ģimenē, kurā dēlu audzinājusi māte viena pati. Andrītim meitenes mainās ne vien pa nedēļām, bet dažkārt arī pa dienām. Beidzot ir atrasta līgava, ar kuru ir norunātas kāzas un kura ļoti iepatikusies arī mātei. Andrīša zvans no Rīgas, ka viņš precas un tūlīt būs klāt, pārsteidz un rada daudz juku, jo pa durvīm ienāk pilnīgi cita draudzene. Vieni meli rada nākamos un skaidrības, kā no tā visa tikt ārā, kļūst arvien mazāk.

Izrādi spēlēs septiņi Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Teātra nodaļas trešā kursa audzēkņi, kuri triju gadu laikā mācību programmā „Teātra māksla” padziļināti apguvuši prasmes aktiermeistarībā, runas mākslā, skatuves kustībā, grima mākslā, mūzikas teorijas pamatus, mākslas teoriju un daudz ko citu. Vairāki no šiem jauniešiem ir kļuvuši par Siguldas Tautas teātra kolektīva neatņemamu daļu. Izrādes režisore ir Teātra nodaļas vadītāja Ārija Liepiņa–Stūrniece, kostīmu māksliniece – Anda Trautmane, scenogrāfs – Raits Tikums un audiomontāžas autors – Arnolds Dimants.

Ieeja – bez maksas


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi