×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-26
Siguldas badmintonisti triumfē Latvijas čempionātā jauniešiem

Ar pilnīgu Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas badmintonistu triumfu noslēdzies Latvijas 2016.gada.čempionāts badmintonā jauniešiem vecuma grupās U11 – U17.

Summējot visas vecuma grupas un spēļu kategorijas, siguldieši izcīnīja piecpadsmit zelta, vienpadsmit sudraba un sešas bronzas medaļas. Par absolūtajiem valsts čempioniem, uzvarot visās spēļu kategorijās, kļuva Liāna Lenceviča, Ardis Daniels Bedrītis (abi U17), Amanda Azarova un Patriks Krūze (abi U15). Cēsiniekam Patrikam Krūzem, kurš trenējās Siguldā un pārstāv SBK/SSS, vēl viena zelta medaļa kopā ar A.D.Bedrīti dubultspēlēs vecuma grupā U17. L.Lenceviča un A.D.Bedrītis bija pārliecinoši labākie jauktajās dubultspēlēs, bet dubultspēlēs jaunietēm L.Lencevičai zelta medaļu palīdzēja izcīnīt valmieriete Una Berga.

Arī vecuma grupā U15 abi absolūtie čempioni A.Azarova un P.Krūze bija galvas tiesu pārāki par citiem gan vienspēlēs, gan jauktajās dubultspēlēs. Kopā ar viņiem dubultspēlēs par čempioniem kļuva attiecīgi Arta Priedniece un Alens Zandovskis. Divas zelta medaļas vecuma grupā U11 tika Ričardam Līdakam. Viņš bija nepārspējamos vienspēlēs un pārī ar Arturu Leišavnieku arī dubultspēlēs. Ričardam kopā ar Zani Tanni sudraba medaļas jauktajās dubultspēlēs, bet Zanei vēl sudrabs meiteņu vienspēlēs un dubultspēlēs kopā ar Aneti Priednieci. A.Leišvnieks un An.Priedniece trešajā pozīcijā jauktajās dubultspēlēs.

Par divkārtēju Latvijas čempionu kļuva A. Zandovskis, kurš uzvarai dubultspēlēs U15 grupā pievienoja arī uzvaru jauktajās dubultspēlēs vecuma grupā U13 kopā ar Martu Brenguli.

Dubultspēlēs meitenēm U13 spraigā finālspēlē Annija Rulle-Titava un Amanda Sofija Grosberga pieveica Annu Kupču un M.Brenguli, kuras palika otrajā vietā arī dubultspēlēs vecuma grupā U15.

A.Kupča kļuva par valsts čempioni vienspēlēs meitenēm (U13) un kopā ar Dāvi Strazdiņu ierindojās trešajā vietā jauktajās dubultspēlēs. Sudraba medaļas vēl A.Zandovskim vienspēlēs un kopā ar D.Strazdiņu dubultspēlēs U13 grupā, A.S.Grosbergai un A.Rullei-Titavai kopā ar jelgavniekiem attiecīgi Danielu Čulku (U15) un Paulu Eliasu Rozenvaldu (U13) jaukto pāru cīņās. Vicečempiones tituls Ar.Priedniecei meiteņu vienspēlēs U15. Vēl pa bronzas medaļai tika A.Azarovai dubultspēlēs kopā ar Valkas pārstāvi Polinu Baskovu (U17), A.S.Grosbergai vienspēlēs U13 meitenēm un Ar.Priedniecei pārī ar liepājnieku Gustavu Dāvidu Breču U15 mikstos.

Rezultātu tabulas: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=C8429FB5-368B-411D-B4BE-EF85459965A0


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi